webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Evenementen / Agenda

KAMPIOENSAVOND WRZV ZAALVOETBAL 2017

Het WRZV zaalvoetbalseizoen wordt iedere jaar op een traditionele wijze afgesloten met de kampioensavond. Tijdens deze avond strijden de (periode)kampioenen onderling met elkaar voor het algemene WRZV kampioenschap. Deze avond wordt gehouden op vrijdag 16 juni 2017 in de WRZV hallen. De avond wordt op gezellige en muzikale wijze afgesloten met een Zwolse zanger. Deelnemende teams dienen tot en met de prijsuitreiking te blijven.     

WRZV Zomer Cup 2017

In de maand juni organisaren wij voor de tweede maal in successie de WRZV Zomer Cup. Teams kunnen zich inschrijven voor het toernooi vanaf april 2017. Meer informatie volgt. 

WRZV Futsalleague Zwolle - Leeftijd 16 t/m 18

In navolging op de straatvoetbalcompetitie PEC Zwolle Streetleague start WRZV zaalvoetbalvereniging in samenwerking met SportService Zwolle en de KNVB in september met een zaalvoetbalcompetitie voor jongeren in de leeftijd van 16, 17 en 18 jaar.

Aangezien er geen structurele zaalvoetbalactiviteiten zijn voor deze doelgroep, willen wij hier graag op inspelen. De competitie biedt ruimte voor 10 teams en zal gehouden worden in de WRZV hallen te Zwolle. De wedstrijden worden gespeeld op woensdagmiddag tussen 17:30 en 18:30 uur.

Hou jij van zaalvoetbal stel dan een team samen van minimaal 7 personen. Teams kunnen samengesteld worden vanuit scholen, wijken of verenigingen.

Heb je een compleet team dan kunnen je het team aanmelden. Heb je geen team kunnen samenstellen, maar wil je wel graag meedoen? Geef je dan individueel op.

Deelname is geheel GRATIS!

Heb jij al een team gereed? Meld je dan snel aan!

Zaalvoetbalclinics voor jongeren op de vrijdagavond in de WRZV Hallen! 

Bijna elke vrijdagavond krijgen jongeren van 10 t/m 16 jaar de kans om nu nog  gratis deel te nemen aan zaalvoetbalclinics. De WRZV zaalvoetbalvereniging organiseert deze clinics in samenwerking met SportService Zwolle en de KNVB, vanuit de sportimpuls ‘zaalvoetbal in Zwolle’. Onze WRZV trainers Dion Reijnen, Jesse Betaze en of Ritchie Kartosonto staan vrijdagavond vanaf 18.00 paraat om de jeugdige zaalvoetbaltalenten technisch en tactisch verder te ontwikkelen.

Het WRZV Zaalvoetbalspektakel 2017

Op (28), 29 en 30 december 2017 organiseert de WRZV Zaalvoetbalvereniging in samenwerking met Sportservice Zwolle het grote WRZV Zaalvoetbalspektakel.

Gedurende deze dagen komen overdag de jeugdvoetballers in de vier leeftijdscategorieën (10 t/m 12; 13/14; 15/16 en 17/18 jaar) in acitie en strijden zij onderling om het (open) 4e Zwolse Jeugdkampioenschap.

In de avonduren is het de beurt aan de senioren. Dan organiseert de WRZV de IJssel Cup. Voetbalverenigingen uit gemeenten rondom de IJssel kunnen zich inschrijven voor dit prestigieuze toernooi. Het toernooi zal in eerste instantie een maximum aantal deelnemende teams hebben van 24. Op de 28 en 29 december de poulewedstrijden en op 30 december de finaleronden. Naast de IJssel Cup (wisselbeker) zijn er substantiële geldbedragen te winnen voor de nummers 1 tot en met 3. Meer informatie en communicatie richting veldvoetbalverenigingen volgt begin juni 2017. Voor meer informatie kunt u bellen met Freddy Eikelboom 06-19365390 of mail voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl    

Winners vriendentoernooi t.b.v. WRZV- De Boog (G- voetbal)

Op 'witte' donderdag 29 maart 2018 organiseert de WRZV in samenwerking met WRZV Zaalvoetbalvereniging en WRZV de Boog het Winners vriendentoernooi. Op deze avond spelen gesponsorde teams voor het G-voetbal van WRZV de Boog. Bedrijven en organisaties sponsoren voor een bedrag van €250,- het deelnemende team. De teams spelen een mixed toernooi onderling. In een team spelen genodigden, waaronder oud- internationals, profvoetballers, prominenten, politici, ondernemers en maatschappelijk betrokken mensen, gezamenlijk met G- voetballers om de Winners Trophy.

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Buitengasthuisstraat 8
8041AB  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Vacatures

vacature scheidsrechters

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

WRZV Webshop

klik hier om naar de webshop te gaan.

Sponsoren

 
Partners
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
Goud
webdesign zwolle f34ed6 5b62d605b2d748ef9a7c1e11fd108b4c
 
Zilver
zaalvoetbal zwolle Groeneveld logo
Brons
webdesign zwolle Logo L&M Nieuw
zaalvoetbal zwolle 012
 

Sponsor jeugd academie

webdesign zwolle IMG 0792

 

webdesigner in Zwolle