webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Start jeugdcompetitie 2017/2018

In navolging op de straatvoetbalcompetitie PEC Zwolle Streetleague start WRZV zaalvoetbalvereniging in samenwerking met SportService Zwolle en de KNVB in november 2017 voor de 3e keer de zaalvoetbalcompetitie voor jongeren in de leeftijd van 14 tot en met 18 jaar. De eerste wedstrijden worden gespeeld op woensdag 1 november.

Aangezien er geen structurele zaalvoetbalactiviteiten zijn voor deze doelgroep, willen wij hier graag op inspelen. De competitie biedt ruimte voor maximaal 10 teams en zal gehouden worden in de WRZV hallen te Zwolle. De wedstrijden worden gespeeld op woensdag tussen 16:00 en 18:30 uur.

Hou jij van zaalvoetbal, stel dan een team samen van minimaal 7 personen. Teams kunnen samengesteld worden vanuit scholen, wijken of verenigingen.

Heb je een compleet team dan kun je het team aanmelden. Heb je geen team kunnen samenstellen, maar wil je wel graag meedoen? Geef je dan individueel op.

Zorg dat je op tijd bent!

 

Halve finales jeugdcompetitie op woensdag 1 maart

De jeugdcompetitie nadert zijn ontknoping en er zijn nog vier teams in de race voor het kampioenschap. Woensdag 1 maart vinden de eerste halve finales plaats in de play offs. De aanvangstijden van de wedstrijden zijn 17.30 uur. 

Westenlanden boekt eerste zege in jeugdcompetitie

In de Bep Bakhuyshal troffen de Blauwvingers en het team van de Young Boys elkaar. De Boys waren op volle sterkte aanwezig, terwijl de Blauwvinger een aantal spelers misten en helaas geen wisselspelers hadden. Ondanks deze handicap wisten de Blauwvingers het de Young Boys behoorlijk moeilijk te maken. Het spel ging in het begin gelijk op en beide teams creëerden volop kansen. Goed keeperswerk van de doelman van de Blauwvingers voorkwam erger. Het waren toch de Young Boys die het eerst wisten te scoren. Vervolgens wisten de hoger geklasseerde Young Boys uit te lopen naar 6-1 en dit was tevens de ruststand.

In de andere hal werd een mooie wedstrijd gepresenteerd tussen team Westenlanden en de Red Sea Boys. Het steeds sterker spelende Red Sea Boys kwam op voorsprong door liefst twee keer te scoren. Ze lieten na alle wedstrijden te hebben verloren zien, dat ze het spelletje steeds beter weten te snappen en nu zelfs heel goed weten te combineren. De sluitpost kon zowel goed de schoten keren als voetballend meedoen.

Echter kwam Westenlanden goed terug en in de laatste minuut wisten ze op gelijke hoogte te komen. Beide teams waren goed aan elkaar gewaagd en gingen met een 2-2 stand de rust in.

In de Bep Bakhuyshal kregen de Blauwvingers in de tweede helft versterking van een verlate speler die alsnog kwam aansluiten. Ook nu weer kregen de beide teams voldoende mogelijkheden om te scoren. Echter waren de Young Boys iets gelukkiger in de afronding en liepen ze uit naar 8-1. Toch wisten ook de Blauwvingers te scoren, maar dit hielp niet in het verkleinen van de achterstand. De Young Boys waren veel beter en brachten de eindstand op 13-4.

In de KA-hal zat het publiek in de tweede helft op het puntje van hun stoel. Beide teams speelden vol op de aanval en gingen voor de winst. Het was Westenlanden dat in de 4e minuut na rust voor het eerst de ban wist te breken en op een 2-3 voorsprong wist te komen. Ook nu weer waren er aan beide kanten voldoende mogelijkheden, maar bleef de beloning met een doelpunt uit. Toch maakt Red Sea de verdiende gelijkmaker. Er volgden nog zeer spannende minuten maar de Westenlanden wisten toch de volle buiten binnen te halen door wederom te scoren. De voorsprong werd niet meer uithanden gegeven en daarmee pakte ook de Westenlanden de eerste drie punter.

 

 

FC Panya debuteert met zege op titelverdediger IFC Donaci

In de WRZV jeugd Futsal League kreeg IFC Donaci een flinke draai om de oren van debutant FC Panya. De ploeg van aanvoerder Jorick Holterman kwam in een fel duel tekort tegen de debutant. Het team van FC Panya speelde slim en was technisch vaardig en wist de kansen goed te benutten. FC Panya zegevierde met liefst  9-1 op de titelverdediger.

Young Boys wisten de koppositie te behouden na een grote overwinning op Red Sea Boys. De Red Sea boys konden tot en met de rust aardig meekomen en hadden met een 1-1 ruststand zelfs uitzicht op een resultaat. In de 2e helft gaven de Young Boys flink gas en wonnen uiteindelijk met 9-1.

Mede koploper de Blauwvingers lieten een schijnbare zege uit de handen glippen. Na een 6-2 voorsprong te hebben genomen op de Westlanden hadden ze uiteindelijk geen antwoord op een aantal bevliegingen van Max van Vilsteren, die wist met een zuivere hattrick de score gelijk te trekken en de wedstrijd eindigde met 8-8 onbeslist.

De Young Boys gaan nu alleen aan kop met 6 uit 2 en De Blauwvingers volgen met 4 uit 2.

 De Young Boys en Blauwvingers scoren er flink op los in WRZV Futsal League

Afgelopen week stonden er twee wedstrijden geprogrammeerd in de WRZV Futsal League.

De teams van de Red Sea Boys en de Blauwvingers kwamen tegen elkaar uit in de Koos Albertshal. Het team van de Blauwvingers  is een samenstelling van vrienden uit de diverse Zwolse wijken en de Red Sea Boys is een groep met jonge vluchtelingen uit Eritrea. De Blauwvingers waren duidelijk de meerdere van de Red Sea Boys. Met snelle en slimme combinaties liepen de aanvallers makkelijk door de verdediging van de boys. Na met een 0-5 voorsprong te gaan rusten wisten de Blauwvingers verder uit te lopen en zelfs de dubbele cijfers te noteren (0-11). Komende week zullen de Red Sea Boys en Westenlanden  flink aan de bak moeten om de deze nederlaag weg te poetsen.

De andere wedstrijd gaf ook een beeld van David versus Goliath. Hier speelden de teams van de Westenlanden  en Young Boys tegen elkaar. Westenlanden een combinatie van spelers uit de wijken Wedtenholte en Aa- Landen waren fysiek en qua leeftijd de meerdere van de Young Boys. Alleen de jonge mix van technische vaardige spelers waren voetballend de meerdere. Zo wonnen de Young Boys met liefst 13-2 en gaan aan nu kop in de jeugdcompetitie samen met de Blauwvingers.

De deelnemende teams waren goed bezet en de spelers hadden er veel zin in om hun voetkunsten te laten zien in de WRZV hallen. Voor velen zijn de WRZV hallen  bekend terrein, omdat ze ook aan de vorige editie  van de Futsal League hebben meegedaan. Een aantal spelers die voor het eerst in de zaal speelden moesten nog wel een beetje wennen om in de zaal met vijf spelers tegen een ander team te spelen. 

Op woensdag 12 oktober staan de volgende wedstrijden geprogrammeerd.

Koos Albertshal

16.30 uur Free 2 Move - Red Sea Boys

17.30 uur Westenlanden - De Blauwvingers 

Bep Bakhuyshal

17.30 uur IFC Donaci - Young Boys

De Futsal League bestaat uit maximaal 10 teams en is voor de jeugd, zowel meisjes als jongens, in de leeftijd van 15 tot en met 18 jaar. Deelname is kosteloos. Er kunnen zich nog teams aanmelden voor instroom.

De organisatie ligt in handen van de WRZV en levert de  scheidsrechters en begeleiders / trainers voor de deelnemende teams. Ook hebben de teams speciale tenues in bruikleen van de WRZV.

 

 

In WRZV Futsalleague Zwolle voor jongeren!

In navolging op de straatvoetbalcompetitie PEC Zwolle Streetleague start WRZV zaalvoetbalvereniging in samenwerking met SportService Zwolle en de KNVB in september 2016 voor de 2e keer een zaalvoetbalcompetitie voor jongeren in de leeftijd van 16, 17 en 18 jaar.

Aangezien er geen structurele zaalvoetbalactiviteiten zijn voor deze doelgroep, willen wij hier graag op inspelen. De competitie biedt ruimte voor 10 teams en zal gehouden worden in de WRZV hallen te Zwolle. De wedstrijden worden gespeeld op woensdag tussen 16:00 en 18:30 uur.

Hou jij van zaalvoetbal, stel dan een team samen van minimaal 7 personen. Teams kunnen samengesteld worden vanuit scholen, wijken of verenigingen.

Heb je een compleet team dan kun je het team aanmelden. Heb je geen team kunnen samenstellen, maar wil je wel graag meedoen? Geef je dan individueel op.

Zorg dat je op tijd bent!

Voor informatie? Mail secretaris@wrzvzaalvoetbal.nl

Deelnemende teams zijn:

1. Red Sea Boys

2. Westenlanden

3. Groene Welle

4. de Blauwingers

5. IFC Donaci

6. FC Panya 

7. FREE2MOVE

8.

6. 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle