webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

1e L&M Workweartoernooi op vrijdag 1 september

1e L&M Workwear zaalvoetbaltoernooi 2017

ZWOLLE- Op vrijdag 1 september as. organiseert  L&M Workwear uit Genemuiden in samenwerking met Zaalvoetbalvereniging WRZV het 1e L&M Workweartoernooi. Gedurende deze avond strijden teams uit Genemuiden en de regio Zwolle in de WRZV hallen om de L&M Workwear trofee.

Het initiatief voor dit toernooi, wat gezien mag worden als kick off van het zaalvoetbalseizoen komt uit de koker van L&M Workwear.

L&M Workwear sponsort sinds een aantal jaren een eigen team in de WRZV competitie en is kledingsponsor van KNVB hoofdklasser WRZV Zwolle 1. Het bedrijf is gevestigd in Genemuiden en heeft zich gespecialiseerd in teamwear en bedrijfskleding. Het toernooi is een jaarlijks terugkerend zaalvoetbalevenement, wat door de WRZV zaalvoetbalvereniging georganiseerd wordt. Het is een toernooi, wat in het teken staat van Fair Play met als hoofdmoot plezier, sportiviteit en gezelligheid achteraf in de 3e helft.

“Een leuk initiatief van Jacco en Henk Naberman, wat natuurlijk op steun van de WRZV kan rekenen. Het is de bedoeling om het toernooi jaarlijks voorafgaand aan de start van het nieuwe seizoen te organiseren in de WRZV Hallen. Dit kan ook zo maar weer een mooie en jaarlijks zaalvoetbalevenement worden. De organisatie ligt in handen van de WRZV, aldus Freddy Eikelboom, voorzitter van Zaalvoetbalvereniging WRZV.

Jacco Naberman, directeur L&M Workwear toernooi vertelt: “We hebben grote affiniteit met sport en natuurlijk ook voetbal. We zijn al jarenlang sponsor van SC Genemuiden en sinds kort ook van de WRZV zaalvoetbalvereniging. Naast het sponsoren van een zaalvoetbalteam leek het ons leuk om ook een eigen toernooi te organiseren. We hebben teams uit Genemuiden die samen met WRZV teams gaan uitmaken wie de eerste editie mag winnen. We hopen hier een jaarlijkse traditie van te maken met teams die fairplay en plezier hoog in het vaandel hebben staan.

Het toernooi begint op vrijdagavond om 19:00 uur en de prijsuitreiking is om circa 23:00 uur.

Iedereen is welkom om deze op voorhand al geslaagde zaalvoetbal avond bij te wonen en de toegang is GRATIS!

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle