webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

40e Jopie van Kilsdonktoernooi zaterdag 6 januari 2018

 Jopie van Kilsdonk zaalvoetbaltoernooi 2018 

ZWOLLE- Op zaterdag 6 januari as. organiseert Zaalvoetbalvereniging WRZV het 40ste Jopie van Kilsdonktoernooi voor heren en het 4e Jopie van Kilsdonktoernooi voor dames. Gedurende deze dag strijden zaalvoetbalteams uit de gehele regio in de WRZV hallen om de felbegeerde Jopie van Kilsdonk wisselbekers. 

Het Jopie van Kilsdonktoernooi wordt nu alweer voor de 40ste keer georganiseerd door de WRZV Zaalvoetbalvereniging. Het is een toernooi, wat in de “zaalvoetbalwereld” grote bekendheid geniet.  

“De WRZV zaalvoetbalcompetitie is afgelopen jaren behoorlijk gegroeid. Dit seizoen hebben zich liefst 80 teams ingeschreven voor deelname aan de competitie op de maandag en woensdag. Het Jopie van Kilsdonktoernooi staat al vanaf 1977 jaarlijks op het menu en wordt toch een beetje gezien als een soort van “toetje”. Tevens is het leuk begin van het kalenderjaar zo tijdens de winterstop. Vorig jaar hebben liefst 25 heren en 5 damesteams deelgenomen aan het toernooi. Dit is echt het maximum. Ook deze editie streven we naar het maximale aantal teams en gezien het aantal aanmeldingen, wat we nu al hebben gaat dit zeker lukken. Het Jopie van Kilsdonktoernooi zal net als vorig jaar weer een gezellig familiefeest worden, waar overdag wordt gevoetbald en s ’avonds met je vrienden en/of familie onder het genot van een “hapje en drankje” gezellig kunt na borrelen. Het is de 40e  editie, dus willen we een feestelijke afsluiting en een spetterend begin van het jaar. We hebben hiervoor Zwolse zanger Jordy van Vilsteren bereid gevonden om de 3e helft te gaan verzorgen tot in de kleine uurtjes”, aldus Freddy Eikelboom, voorzitter van Zaalvoetbalvereniging WRZV.  

Zowel teams binnen als buiten de competitie kunnen zich inschrijven voor het toernooi. Het toernooi staat bekend om zijn gezelligheid, sportiviteit maar zeker ook de grote attractiviteit door onder andere de (regionale) deelnemende teams. Er is plaats voor maximaal 25 herenteams en 5 damesteams, die verdeelt over de twee zalen zullen strijden om de hoofdprijzen.  

De laatste editie is gewonnen door Tabonon Sportschool die in de finale te sterk was voor VT Benz uit Kampen. Bij de dames was Exstudiantes met 2-0 te sterk voor vv Berkum. 

Uiteraard heeft de WRZV Zaalvoetbalvereniging sportiviteit en Fair Play zeer hoog in het vaandel. De winnaar van het Fair Play klassement wordt natuurlijk beloont met de sportiviteitsprijs. 

Het toernooi begint op zaterdag 6 januari 2018 rond de klok van 9:00 uur. De prijsuitreiking is om circa 18:00 uur. De avond wordt op een gezellige en feestelijke wijze afgesloten in de 3e helft met zanger Jordy van Vilsteren. De toegang is gratis. 

De deelnamekosten bedragen € 75, - per team. Inschrijven is vanaf nu mogelijk door een inschrijfformulier af te halen bij de WRZV- hallen. U kunt natuurlijk ook een digitale versie aanvragen door een mail te sturen naar: secretaris@wrzvzaalvoetbal.nl

Voor meer informatie: Freddy Eikelboom (WRZV Zaalvoetbalvereniging) 06-19365390


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle