webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

7e Zwols Jeugdkampioenschap 2019

7e Zwols Jeugdkampioenschap Zaalvoetbal in de Kerstvakantie met jongste jeugd!
 
Veldvoetbalverenigingen hebben rond de kerst winterstop en dus ligt de competitie een tijdje stil. Echter kunnen de fanatieke jongeren tussen de 8 en 18 jaar hun kerstvakantie invulling geven middels het Zwols Jeugdkampioenschap zaalvoetbal. Zaalvoetbalvereniging WRZV en SportService Zwolle organiseren dit toernooi voor de zevende maal en vindt plaats op vrijdag 27 en maandag 30 december 2019 in de WRZV hallen. Komende editie is op veler verzoek ook de jongste jeugd 8 t/m 9 jaar toegevoegd aan het programma.
 
ZWOLLE – De vorige edities van het Zwols Jeugdkampioenschap waren een groot succes met ruim 600 deelnemende jongeren! Verwacht wordt dan ook dat er dit jaar weer veel deelnemers en toeschouwers zijn. Koen Tip van SportService Zwolle had het volgende te zeggen over het kampioenschap: “Wij zien het toernooi ieder jaar weer groter worden, ook dit jaar is er weer veel animo voor het kampioenschap. Het enthousiasme waarmee Zwolle het Jeugdkampioenschap heeft omarmt is ongekend, en datzelfde enthousiasme gaat ervoor zorgen dat het ook komende editie weer een groot succes wordt”.
“De kerstvakantie is de ideale tijd voor een zaalvoetbaltoernooi. De jongeren zijn vrij van voetbal en school en hebben altijd wel zin om lekker een balletje te trappen met een groep vrienden of vriendinnen. Aangezien we volop in het winterseizoen zitten, is voetballen in de zaal, naast dat het heel erg leuk is, ook wel zo prettig”.
 
Op vrijdag 27 december spelen de teams in leeftijdscategorieën 8 – 9 jaar en 16 – 18 jaar tegen elkaar. Op maandag 30 december geldt dit voor de leeftijdscategorieën 10 – 12 jaar en 13 – 15 jaar. Van elke leeftijdscategorie kunnen er maximaal twintig teams meedoen, dus jongeren die het leuk vinden om te komen zaalvoetballen moeten snel zijn met inschrijven. De wedstrijden worden gespeeld in vijftallen, inclusief keeper. De teams bestaan maximaal uit acht spelers, zodat er een aantal wisselspelers zijn.
 
Ook Freddy Eikelboom, voorzitter van de WRZV zaalvoetbalvereniging kijkt uit naar het toernooi: “Het toernooi zal wederom gespeeld worden in de huidige WRZV-hallen. De WRZV-hallen beschikken over twee prachtige sportzalen en is daarom de ideale plek voor een zaalvoetbaltoernooi. Zaalvoetbal is de afgelopen jaren erg populair geworden gezien het aantal teams wat doordeweeks uit komt in onze competitie. Daarom heeft WRZV nu een eigen zaalvoetbalacademie voor jongeren van 10 tot 15 jaar. Zo hopen wij bij WRZV ervoor te zorgen dat het zaalvoetbal een nog prominentere plek krijgt voor jongeren uit Zwolle en omgeving”.
 
Wil jij ook meedoen aan het Zwols Jeugdkampioenschap Zaalvoetbal? Stel dan snel een team samen en schrijf je in via de link op de website van SportService Zwolle of klik HIER voor het inschrijfformulier.
 
 
 
 
Noot voor de redactie (niet ter publicatie): Voor meer informatie neemt u dan contact op met Koen Tip van SportService Zwolle, telefoon 038 – 423 66 86 of via k.tip@sportservicezwolle.nl.

Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle