webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

AVC is Krijtje FC te slim af

In de hoofdklasse B stond er één duel op het programma. Dat was tussen Krijtje FC en AVC. In een sportief en open duel werden veel kansen gecreëerd. Tot aan de rust ging het gelijk op. Na rust nam Krijtje FC een 4-3 voorsprong en leek er voor de witte brigade van Gerjos Weelink geen vuiltje aan de lucht. Alleen verzuimde de aanvallers van Krijtje FC de opgelegde kansen te benutten. AVC wist hier van te profiteren onder aanvoering  van Islam Abdelsalam en benutte de geboden kansen uiteindelijk wel. AVC won verdiend en ging met een 7-4 overwinning aan de haal.

In de eerste klasse B doet nieuwkomer New York Pizza het prima. Ook het tweede duel tegen Parsadesign.nl werd omgezet in een 7-1 zege. Le Gong was met 5-2 te sterk voor Zvv Pruts en Kameroen versloeg Zwolle Zuid met 5-1. Karba heeft de koppositie in handen gekregen na een 7-3 zege op Poppe Advocatuur. Torsades Trois Points was op de late avond met 5-2 te sterk voor promovendus Bouwbedrijf Salverda.

Campingteam 3 wist de eerste seizoenzege in de tweede klasse B veilig te stellen door met 8-3 te winnen van de Ijsselhallen Zwolle. Brockbernd daarentegen kwam tekort tegen Wilco’s Ultimate team en Keijl Flevo Holland was in een doelpuntrijk duel met 11-8 te sterk voor Absens Carens. Macs Moves gaat nu samen met Keijl aan de leiding na een zege op AllStars.

In de maandagcompetitie werd de topper tussen Opgezwolle en Present niet zo spannend als vooraf gedacht. Zvv Present was in een attractief duel met 6-3 te sterk. Exact verloor de wedstrijd tegen de Blije Kornuiten en Cycloon veegde met 8-1 de vloer aan met Minoyu Restaurant. HubTo Desk & Office hield knap drie punten over aan het duel met Motivo. FC Auto Siero verloor met 2-5 van VIPS.

FC Blikkie was in de tweede klasse A nipt te sterk voor de Supporters van PEC Zwolle. In een stevig potje voetbal waren de druiven na een 1-3 nederlaag zuur voor de supporters. Old Stars United gaat fier aan kop door een 11-3 zege op de Bluefinger Wolves. TGL Football kwam met 3-6 tekort tegen Schildersbedrijf Middendorp. Hanz en De Bever Boys deelden met een 5-5 gelijkspel de punten. Het Leger des Heils was na een goede start uiteindelijk niet opgewassen tegen het leuk spelend en jeugdige Bola-Lah! Satu. Het team van coach Lambert Lim Duan boekte een 21-2 monsterzege op het Leger des Heils.

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle