webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Bola-Lah! brengt spanning terug in maandag hoofdklasse

Bola-Lah! brengt na zege spanning terug in WRZV hoofdklasse

Bola-Lah! bracht gisteravond de spanning terug in de hoofdklasse A. De nummer uit de stand wist in een spannend en rechtstreeks duel de Gebroeders Postma met 6-4 te verslaan. Het was een pittig duel waar het scoreverloop gelijk met elkaar op ging. Uiteindelijk was het Bola-Lah! wat aan het langste eind trok en de koploper de eerste nederlaag van het seizoen bezorgde. Tabonon Sportschool wist te profiteren door met 12-5 te winnen van Stip Entertainment, maar heeft nog steeds 2 verliespunten meer dan Postma. HubTo wist met 6-4 te winnen van Bola-Lah! Satu en Diaspora was met 4-2 te sterk voor Kletsen en Proeven. Ook Hanz pakte de volle winst met een 4-3 zege op Bafana Bafana.

Old Stars United moest een verrassende nederlaag slikken tegen FC Auto Siero. In een doelpuntrijk duel waren de Westenholtenaren met 7-9 te sterk. Ballin wist wel, maar nipt met 5-4 te winnen van Cycloon Zwolle en blijft in het spoor van LPB’17. VIPS won met 6-2 van Present en Kjelvik- SVI wist met een 16-8 zege op Exact Software aardig uit te halen.

Het is enorm spannend in de hoofdklasse B waar FC Hummel en KPS Steigerbouw samen aan kop gaan met een gelijk aantal punten. FC Hummel gaat op dit moment aan de leiding met een beter doelsaldo. KPS had voor zichzelf een makkelijker avond in gedachten tegen YBC dan achteraf bleek te zijn. De laagvlieger in de hoofdklasse bood onder leiding van Tom Bosma knap tegenpartij en KPS won nipt met 6-4. Ook FC Hummel had een lastige avond met Dozend/Krijtje FC als tegenstander. De routiniers van KrijtjeFC stonden goed en wist de koploper het moeilijk te maken. Echter was het de in topvorm verkerende Elnathan van Dijk (Hatto Heim) die met vier doelpunten, waarvan een onvervalste hattrick in het laatste kwartier, Dozend/Krijtje FC de das om deed. Ook Bordeaux Groen kreeg een nederlaag te verwerken tegen titelverdediger Vastgoed Dalfsen. De Dalfsenaren hebben een zwaar seizoen en veel blessureleed, maar wisten eindelijk een 11-5 zege te boeken. Ook de Belgische Keizer 2 mocht drie punten bijschrijven door met 4-2 te winnen van Karba.

In de woensdag 1e klasse C mocht ook Poppe Advocatuur een zege bijschrijven. Er werd gewonnen met 8-2 van zvv Pruts. Ook Jan Groen wist te winnen en haalde met een 12-2 zege flink uit tegen Admiraal Steakhouse. Favoriet voor de titel Innofeet was met 4-2 te sterk voor Kameroen en FC Patron boekte haar eerste overwinning van dit seizoen. Er werd nipt met 4-3 gewonnen van Salverda Bouw 1. In de 1e klasse D stond een wedstrijd op het programma. Absens Carens 1 won met 10-3 van Team Tiki-Taka.  

De volgende competitieronde wordt gespeeld op maandag 19 en woensdag 21 maart. Aanvang wedstrijden 18.30 uur. Vrijdagavond 17.45 uur staat voor de jeugd de zaalvoetbalacademie op het programma. Voor informatie en deelname over jeugdactiviteiten kunt u mailen naar Lambert Lim Duan jeugd@wrzvzaalvoetbal.nl

 

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle