webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Bola-Lah! deelt mokerslag uit aan Gebroeders Postma

Voor het door blessures geteisterde Gebroeders Postma waren de druiven afgelopen week behoorlijk zuur. Het team wat al vanaf de start van het seizoen te kampen heeft met niet fitte en afwezige spelers kon geen vuist maken tegen het sterke Bola-Lah!                                                                                         

De eerste 15 minuten gingen gelijk op en kon Postma nog goed in het duel meekomen. Naar mate de wedstrijd vorderde werd Bola sterker en sterker. Onder aanvoering van Romano Luhukay kon er vervolgens snel afstand genomen worden van Postma. In de 2e helft kon Bola-Lah! verder uitlopen en deelde het een 15-4 zege een flinke mokerslag uit aan de Gebroeders Postma. “Ja, dit is balen. We hebben spelers genoeg maar niet fit of geblesseerd. Zelf heb ik ook nog liesklachten, maar doe toch mee. Hopelijk zijn we weer snel op volle oorlogssterkte”, Aldus Postma aanvoerder Peter Opdam.

Titelverdediger Tabonon Sportschool was echter wel bijna compleet. Keeper Hanif Kamran en Nima Shimeri stonden vanwege blessures aan de kant. In een leuk duel, waar Bafana Bafana goed uit de verf kwam, was het Wahid Shimeri die de voorsprong op het bord wist te zetten. Uiteindelijk wist Tabonon uit te lopen naar een 6-0 voorsprong. Bafana gaf niet op en bleef vechten voor een resultaat. Dit leverde uiteindelijk ook een verdiende treffer op. Het vertrouwen nam verder toe en de aanwezige toeschouwers zagen een leuk duel, waarin beide ploegen kansen kregen. Uiteindelijk was het Tabonon die de wedstrijd met 7-4 wist te winnen. 

Krijtje FC wist de medekoploper in de andere hoofdklasse te verrassen. Vastgoed Dalfsen moest aantreden zonder de geblesseerde topscorer Rick van Faasen en dat bleek voor het nog ongeslagen team een flinke aderlating. Krijtje wist hier van te profiteren en als snel een 0-4 voorsprong te nemen. De ploeg uit Dalfsen was niet voornemens zich bij de nederlaag neer te leggen en zette alles op alles om een goed resultaat te forceren. Het lukt zelfs terug te komen tot 4-6, maar uiteindelijk was Krijtje in dit duel de baas en won met 5-10. Grote man bij Krijtje FC was Nico Nagelhout met vier treffers. FC Hummel ontsnapt aan het eerst puntverlies. In een gelijk opgaand duel tegen Europanel kon de koploper pas vlak voor tijd afstand nemen, nadat Koen van der Veen namens Europanel de paal had geraakt. Het was Jaap Sikkema die FC Hummel met twee treffers de drie punten alsnog bezorgde. Bordeaux Groen wist Neptunes’12 met 4-0 te verslaan en AVC was met 8-2 te sterk voor The Green Room. YBC verraste vriend en vijand door een punt af te snoepen van het hoog geklasseerde Belgische Keizer. De Belg kwam pas in de slotfase op gelijke hoogte en bezorgde YBC toch nog enigszins een kater. 

In de 2e klasse A wist koploper Old Stars de ongeslagen status te behouden na een 4-2 zege op Schildersbedrijf Middendorp. SC PEC Zwolle verloor tegen Bola-Lah! Satu met 3-5 en Asero Futsal was met 13-2 veel te sterk voor TGL Football.

De maandag 1e klasse A blijft enorm spannend. Koploper VIPS maakte geen fout en won met 4-0 van Opgezwolle en de Blije Kornuiten waren met 10-2 veel te sterk voor Motivo. Minoyu Restaurant was deze keer niet opgewassen tegen FC Auto Siero en verloor met 9-14. Present was nipt met 5-3 te sterk voor Exact en HubTo Desk & Office verloor wederom en lijkt af te haken in de titelstrijd. Dit keer was De Belgische Keizer 1 met 4-6 te sterk.

FC Banlieu is de nieuwe koploper in de woensdag 1e klasse C na een 8-3 overwinning op Innofeet die voor deze wedstrijd nog de trotse koploper was. L&M Workwear rukte op naar plek twee na een 3-1 zege op Pandje 2.0. Thrillseekers wist eindelijk weer eens te winnen. Het versloeg zvt Edon met 5-4 en Aqua Comfort verloor met 3-5 van KPS Steigerbouw. Styrinth haalde flink uit tegen FC Pitt door met 10-0 te winnen.

 

 

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle