webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Bola-Lah, Keijl Flevo Holland en Blije Kornuiten periode kampioen

De eerste periode kampioenen in de WRZV zaalvoetbal competitie zijn bekend. Zo was het Bola-Lah! die in de hoofdklasse maandag na tien wedstrijden de meeste punten had behaald en waren het de Blije Kornuiten die de VIPS nipt voor bleven in de race om de periode titel in de eerste klasse A. In beide competities is het reuze spannend en behoorlijk dringen geblazen in de top. In de 2e klasse A is er nog een onderlinge strijd gaande tussen de Old Stars United en Marrakech. Keijl Flevo Holland is nog ongeslagen in de 2e klasse B en wist ook de periode te bemachtigen.

De Gebroeders Postma mochten ook weer voor het eerst in het nieuwe jaar aantreden. Het Beugeltje was de tegenstander en in een doelpuntrijke wedstrijd wist Postma met 13-10 aan het langste eind te trekken. Ook Tabonon wist te winnen en was met 7-4 te sterk voor Diaspora, die vorige week koploper Bola-Lah! nog met een 5-2 zege wisten te verrassen. Bafana Bafana won met 8-5 van Kletsen en Proeven.

In de eerste klasse A verloren de VIPS verrassend met 2-4 van de Belgische Keizer 1en deelden FC Auto Siero met Opgezwolle de punten (5-5).

Eerder werd al een groot gevecht geleverd tussen de koplopers New York Pizza en Karba in de eerste klasse B. In een spannend duel dat op het scherpst van de snede werd bevochten was het Jeffrey de Nooijer die New York Pizza met 7-6 de zege bezorgde. New York Pizza gaat nu aan kop en Karba volgt op geringe afstand.

In de 2e klasse A wonnen de supporters van PEC Zwolle wederom en dit keer werden de Bluefinger Wolves met 3-0 verslagen. Keeper Hoogezand was wederom de grote man bij SC PEC Zwolle, aangezien hij de nul wist te behouden. Asero Futsal verloor verrassend met 2-6 van Bola-Lah! Satu en koploper Old Stars United waren met 8-5 te sterk voor de Bever Boys. Schildersbedrijf Middendorp won met 6-3 van het Leger des Heils en FC Blikkie deelde met 9-2 een behoorlijk tik uit aan TGL Football.   

Op de woensdag stond in de hoofdklasse een mooi affiche op het programma tussen De Belgische Keizer 2 en Vastgoed Dalfsen. De nummers twee en drie zijn allebei nog in de race met koploper FC Hummel voor de eerste periode. De teams speelden in eerste instantie afwachtend, waarbij Vastgoed de bal had en De Belgische Keizer rustig loerde op de kansen. Lange tijd bleef het 0-0, maar uiteindelijk wist Vastgoed de score te openen en in de tweede helft de 1-4 zege veilig te stellen. Bordeaux Groen won in een te fysiek duel met 1-4 van The Green Room en AVC was met 6-3 te sterk voor rode lantaarndrager Neptunes’12. Krijtje FC en Europanel speelden met 3-3 gelijk. Keeper Johan Kramer scoorde zijn 50e doelpunt voor de mannen in het wit.


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle