webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Bola-Lah! verslaat koploper VT Benz uit Kampen

Het team van Bola-Lah! heeft ten opzichte van afgelopen seizoen een ware metamorfose ondergaan. De middenmoter van vorig seizoen heeft zich na een nipte maar knappe zege op koploper VT Benz gemeld in de kopgroep met favorieten voor het kampioenschap. Met de nieuwe aanwinsten als Ginaro van Deventer en Jesse Betaze in de ploeg was Bola-Lah! gelijkwaardig aan VT Benz. Het was uiteindelijk uitblinker Romano Luhukay, die de winnende treffer wist binnen te schieten en daarmee VT Benz op de eerste nederlaag van het trakteerde.    

 

Titelverdediger Tabonon leed ook puntverlies. Kletsen en Proeven kwam verrassend sterk voor de dag en wist verdiend een punt uit het vuur te slepen tegen Tabonon. Het werd na een spannende slotfase uiteindelijk 5-5. De Gebroeders Postma wonnen met 5-2 van Diaspora en Het Beugeltje moest weer een nederlaag slikken. Dit keer was Dozend met 4-10 te sterk. 

In de 2e klasse A was koploper Old Stars met een 9-1 zege ook veel te sterk voor SC PEC Zwolle. Marrakech versloeg Schildersbedrijf Middendorp met 6-3. Het leger des Heil bood leuk tegenstand tegen de Bever Boys, maar moest toch de punten inleveren met een 5-12 nederlaag. FC Blikkie wist het jonge Bola-Lah! Satu met 6-3 te verslaan. Hanz zette TGL Football met gemakkelijk met een 7-0 zege opzij.

Innofeet wist met goed voetbal de koppositie in de 1e klasse C te behouden. In een doelpuntrijk duel kreeg zvt Edon met 13-0 een flinke ‘oor wassing’ van de ploeg uit Hasselt. L&M Workwear won de Zwartewaterland derby met 3-2 van Aqua Comfort. KPS Steigerbouw verloor verrassend met 3-5 van Pandje 2.0. De Thrillseekers lijken na een goede start enigszins van slag. Dit keer was Styrinth met 10-4 te sterk. FC Banlieu blijft Innofeet op de hiel zitten na een 9-4 zege op FC Pitt.

The Green Room ‘Jan Groen’ wist eindelijk de eerste zege van het seizoen te boeken. In een attractief duel tegen YBC was het in de eindfase reuze spannend. Het was uiteindelijk aanvoerder Ruben Klok de winnende treffer vlak voor tijd wist binnen te tikken na een goede actie. AVC heeft zich na twee nederlagen goed weten te herstellen door Bordeaux Groen met 10-6 te verslaan. De Belgische Keizer 2 blijft verrassend goed presteren in de hoogste klasse. Angstgegner Neptunes’12 werd met 4-2 verslagen en daarmee behoud de Belg de derde plaats in de stand. Zowel Vastgoed Dalfsen als FC Hummel blijven de overwinningen aan elkaar rijgen. Krijtje FC kwam tekort en verloor met 1-4 van Hummel en Vastgoed Dalfsen wist Europanel makkelijk met 8-0 te verslaan. Wederom was aan de Dalfser kant Rick van Faasen weer ongrijpbaar en de grote uitblinker.

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle