webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

De Belgische Keizer 2 blijft verrassen!

In de hoofdklasse blijft De Belgische Keizer het verrassend goed doen. De nummer twee in de hoofdklasse wist ook tegen subtopper Krijtje FC met 2-0 te winnen. De Belg blijft meedoen in de race om de periodetitel.

Koploper FC Hummel liep voor het eerst dit seizoen schade op. Na alle wedstrijden te hebben gewonnen moest Hummel een 3-3 gelijkspel toestaan tegen Bordeaux Groen. Het puntverlies zat er al een beetje aan te komen, omdat de laatste wedstrijden het al niet van een leiendakje ging. FC Hummel gaat nog wel aan kop, maar zag de concurrentie weer dichterbij komen. Ook was er weer winst voor Vastgoed Dalfsen in het duel tegen The Green Room. Na twee verliespartijen werd er eindelijk weer een gewonnen. The Green Room werd met 4-7 verslagen. Ook AVC, wat staat voor Allemaal Verschillende Culturen, pakte drie punten. AVC won met 5-2 van Europanel. In de kelder vaan de hoofdklasse was er winst voor YBC. De rode lantaarndrager Neptunes’12 werd met een 10-4 nederlaag naar huis gestuurd.

FC Banlieu blijft ook na deze ronde koploper in de eerste klasse C na een 8-3 zege op Aqua Comfort. Concurrent Innofeet bleef in het spoor door een klinkende 9-1 zege op L&M Workwear. FC Pitt kreeg met een 3-13 nederlaag van KPS Steigerbouw een behoorlijke draai om de oren. Styrinth was met 9-3 te sterk voor zvt Edon en De Thrillseekers verloren verrassend met 4-13 van Pandje 2.0


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Vacatures

vacature scheidsrechters

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

WRZV Webshop

klik hier om naar de webshop te gaan.

Sponsoren

 
Partners
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
Goud
webdesign zwolle f34ed6 5b62d605b2d748ef9a7c1e11fd108b4c
 
Zilver
zaalvoetbal zwolle Groeneveld logo
Brons
webdesign zwolle Logo L&M Nieuw
zaalvoetbal zwolle 012
 

Sponsor jeugd academie

webdesign zwolle IMG 0792

 

webdesigner in Zwolle