webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Eerste WRZV kampioenen in aantocht

Eerste WRZV kampioenschappen in aantocht

De Bluefinger Wolves blijven winnen in de 2e klasse A en lijken op weg naar de titel. Ook TGL Football kwam er niet aan te pas en verloor met 7-2 van de Wolves. Concurrent Mooie Mannen Brigade had ook geen makkelijke avond tegen De Haan Caravans, maar won toch met 5-2. Absens Carens en Motivo speelden in een leuk en doelpuntrijk duel met 5-5 gelijk. Cafe de Hetebrij wist nipt te winnen van De Bever Boys en handhaaft zich bovenin het linker rijtje.

In de 1e klasse A verloor Zwolle Zuid met liefst 8-2 van ZWB en waren de Exstudiantes Zwolle met 13-4 te sterk voor Nico Brillen. Ook Atletico Zwolle wist te winnen en versloeg De Blauwe Muggen met 7-3. Op de late avond kwamen de Hermanos met 4-8 tekort tegen Anico. Marrakech tegen de Blije Kornuiten eindigde in een 7-6 winst voor de koploper. Old Stars wist de aansluiting in de 1e klasse B met LPB'17 enigszins te behouden door een 5-2 zege op VIPS.

In de hoofdklasse B leed New York Pizza kostbaar puntenverlies tegen nummer laatst YBC. Het aantrekkelijke duel eindigde in een 7-7 gelijkspel.

De koploper in de 1e klasse B staat op de drempel van de terugkeer naar de hoofdklasse. Na de winst op directe concurrent voor titel Keijl Flevo Holland heeft Aqua Comfort nog een zege nodig om zich te laten kronen tot kampioen van de 1e klasse. Verder won Absens Carens 1 met 10-5 van zvt Edon en was KGK Klusgeklaard met 8-7 nipt te sterk voor Grandesco. Ook was er een zege voor L&M Workwear die Pandje 2.0 met 7-2 versloeg.

Ook de All Stars kunnen na de 10-3 zege op het Campingteam 3 opmaken voor het kampioenschap. De koploper is nog slechts één punt verwijderd van de titel en promotie naar de 1e klasse. Enige overgebleven concurrent Wilco’s Ultimate Team won weliswaar met 10-2 van Salverda Bouw 2, maar de achterstand lijkt te groot om nog aanspraak te maken op promotie. Macs Moves was met een weliswaar gehavend team uiteindelijk veel te sterk voor The Black Ties. Er werd met 11-3 gewonnen. Op de late avond wist ook Flexible+ drie punten bij te schrijven door te winnen met 4-1 van Pion Plus.

De volgende competitieronde wordt gespeeld op maandag 16 en woensdag 18 april. Aanvang wedstrijden 18.30 uur. Vrijdagavond 17.45 uur staat voor de jeugd de zaalvoetbalacademie op het programma. Voor informatie en deelname over jeugdactiviteiten kunt u mailen naar Lambert Lim Duan jeugd@wrzvzaalvoetbal.nl


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle