webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

FC Hummel en All Stars Team winnaars Zomer Cup 2017

FC Hummel en All Stars winnaars 2e editie WRZV Zomer Cup

De Zomer Cup van 2017 zit erop in de WRZV hallen. In de maand juni werd het toernooi om de Zomer Cup gespeeld op zowel de maandag als de woensdagavond. Beide wedstrijddagen waren een groot succes, waarbij op de woensdagavond zelfs een team (Brinkbox) uit  Ede deelnam.

Op de maandagavond waren het de All Stars, die als eerste eindigde in de winnaarspoule boven Tabonon Sportschool, Bola-Lah!, Minoyu Restaurant en LPB’17. Het waren spannende en zeker boeiende wedstrijden, waarbij Minoyu een metamorfose had ondergaan na de poulefase qua samenstelling van het team. De basis van het team bestond nu vooral uit spelers van IFC Donaci, met Romano Luhukay, Ibrahim Tuncer en Jesse Betaze. In het eerste duel wist Minoyu gelijk uit te halen tegen LPB’17 en leek het na de ruime zege gelijk favoriet voor de titel. De All Stars met Tom Ijzerman, Jabir Mazouz en Jeffrey de Nooijer in hun midden hadden een moeilijke wedstrijd tegen Bola-Lah! Wederom eindigde deze wedstrijd in een gelijkspel (1-1). Tabonon Sportschool wist wel te winnen van Bola-Lah! (1-0) en boekte een 2-0 zege op LPB’17. Na het tumultueuze duel tussen All Stars en Minoyu, die uiteindelijk een prooi werd voor de All Stars, waren er eigenlijk nog maar twee teams echt in de race voor de titel. De laatste wedstrijd in de winnaarspoule was er gelijk een waar de vonken vanaf vlogen. Een finale die in een zeer hoog tempo werd gespeeld met ook veel fysieke duels. De All Stars namen al snel een 1-0 voorsprong, dankzij een vrije trap die knap werd benut door Jeffrey de Nooijer. Tabonon kwam steeds beter in het spel en met snelle combinaties creëerde de ploeg kans op kans. Allen was All Stars keeper Ronald Hoogezand bijna niet te passeren. Uiteindelijk bracht Tabonon toch verdiend de 1-1 op het scorebord. Toch kwamen de All Stars weer op een voorsprong. Het was weer De Nooijer die een vrije trap langs Keeper Hanif Kamran schoot. Tabonon zette alles op alles, maar werd continue het scoren belet. In de slotseconde scoorde Tabonon de verdiende gelijkmaker, maar de benodigde zege bleef uit. All Stars mochten de Zomer Cup in ontvangst nemen en de overige ere plaatsen waren voor Tabonon Sportschool (2e) en Bola-Lah! (3e).

De verliezerspoule werd gewonnen door Bola-Lah! Satu. Een verrassende winnaar, omdat alle ogen gericht waren op Hanz, die de leiding had in de poule en nog slechts nog een punt nodig had in het duel tegen de Mooie Mannen Brigade. De Mooie Mannen Brigade, die nieuw zijn in de WRZV competitie had nog geen hoge ogen gegooid, maar wist uiteindelijk Hanz toch een voet dwars te zetten door met 2-1 te winnen.

Ook FC Hummel ging er met de prijs vandoor. Na een 6-1 zege op Campingteam3 stond het belangrijke duel tegen FC Banlieu op het programma, waar eerder met 2-5 van werd verloren. Een duel die op het scherpst van de snede werd gespeeld verdiende eigenlijk geen winnaar. De teams waren aan elkaar gewaagd en creëerde beiden veel kansen. Het duel eindigde in 2-2 waardoor FC Banlieu uitgeschakeld was voor de titel en alleen nog 2e kon worden. Hiervoor moest het wel Europanel verslaan in het laatste duel van deze avond. Ook hier kon FC Banlieu geen ‘potten’ breken en verloor afgetekend met 4-10 van Europanel. Door de zege werd Europanel 2e en eindigde FC Banlieu 3e voor het Campingteam3.

De zaalvoetballers van de WRZV gaan nu met vakantie en spelen vanaf 4 september weer de eerste wedstrijden in de competitie. De volgende WRZV Zomer Cup staat wederom geprogrammeerd in de juni maand van 2018.


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle