webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

FC Hummel en Steigerbouwers KPS gezamenlijk aan kop in hoofdklasse

Ook in de herfstvakantie was er een compleet zaalvoetbalprogramma in de WRZV hallen. Op woensdag kwamen de koploper in de hoofdklasse B in actie en gaven beiden thuis in de titelrace. Zowel KPS Steigerbouw als FC Hummel pakten de volle winst. Ook de Gebroeders Postma wisten te winnen in de maandag hoofdklasse en gaan alleen aan kop.

FC Hummel mocht aantreden tegen YBC en werkte flink aan het doelsaldo door met 17-1 te winnen van YBC. De Steigerbouwers hadden een minder makkelijke avond in de wedstrijd tegen de Belgische Keizer 2. De ‘Belg’ wist goed tegenstand te bieden, maar kwam met 5-8 tekort tegen medekoploper KPS. Bordeaux Groen wist het eerste punt binnen te halen tegen titelverdediger Vastgoed Dalfsen. In een leuk en spannende zaalvoetbalpot werd er met 4-4 gelijkgespeeld. De Gebroeders Postma moesten ook flink aan de bak tegen Stip Entertainment. Stip had een goede start dit seizoen en wist bijna een gelijkspel af te dwingen tegen de kampioen van vorig seizoen. Postma wist uiteindelijk met een 4-3 zege de drie punten toch bij te schrijven. Ook Bafana Bafana presteert dit seizoen boven verwachting. Het team van Tjerk Kooistra was deze keer met 9-2 te sterk voor Hanz. HubTo mocht ook met een 5-0 zege op Kletsen en Proeven de eerste drie punten noteren.

In de eerste klasse A wist Exact zich wederom niet in de punten te spelen. Dit keer was Cycloon Zwolle met 4-11 veel te sterk. Ballin wist de aansluiting te vinden met koploper LPB’17 door een 11-2 zege op middenmoter Present. Ook Old Stars United kwam op gelijke hoogte door een knappe 10-4 winst op FC Auto Siero. Kjelvik/SVI moest nipt de meerdere erkennen in de Belgische Keizer1 en verloor met 4-5.

Innofeet wist naaste concurrent Salverda Bouw 1 met liefst 7-0 te verslaan en voert met 15 punten uit 5 wedstrijden de lijst aan. Het goed gestarte Jan Groen moest een 4-3 nederlaag slikken tegen Kameroen en Le Gong wist het net goed te vinden tegen FC Patron (13-1). Admiraal Steakhouse met 8-5 te sterk voor Neptunes’12.

Absens Carens 2 wist de eerste punten in de tweede klasse A binnen te slepen door een 7-5 zege op De Haan Caravans. Flexible+ liet in de tweede klasse B punten liggen tegen de nummer laatst The Black Ties (4-4).

De volgende competitieronde wordt gespeeld op maandag 30 oktober en woensdag 1 november in de WRZV hallen. De eerste wedstrijden starten om 18.30 uur. U bent van harte welkom.


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle