webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

FC Hummel onderuit tegen sterk AVC

In de hoofdklasse B ging FC Hummel tegen AVC in de slotfase in een bloedstollend duel onderuit. De winnaar van de eerste periode FC Hummel had tot aan dit duel de minste verliespunten, maar is nu gezakt naar de vierde plaats. Alle koplopers hadden het moeilijk in de spannende competities. Zo verloren FC Banlieu, De Blije Kornuiten en Marrakech ook al.   

Woensdagavond waren er in de hoofdklasse mooie, maar vooral spannende wedstrijden te zien in de WRZV hallen. De Belgische Keizer wist pas in de slotfase The Green Room opzij te zetten met 5-4. De spelers van The Green Room werden twee keer door fouten van de keeper van de Belgische Keizer in het zadel geholpen, maar konden de voorsprong niet behouden. De ‘Belg’ is na winst nu derde in de stand. Koploper Vastgoed Dalfsen had een makkelijke avond tegen de rode lantaarndrager Neptunes’12. De ploeg uit Dalfsen – met de van een blessure terugkerende Rick van Faassen in het team – won met liefst 17-3. Van Faassen was topscorer met acht doelpunten. Krijtje FC wist een geflatteerde 9-3 zege te boeken op YBC en Bordeaux Groen kon drie punten bijschrijven na een 6-3 winst op Europanel. Voor FC Hummel waren de druiven behoorlijk zuur. Na twee keer op achterstand te zijn gekomen wist FC Hummel de stand uiteindelijk toch gelijk te trekken. Hummel ging op jacht naar de winnende treffer, maar in de slotfase stond het houtwerk aanvaller Jaap Sikkema (FC Hummel) in de weg om zijn team op voorsprong te zetten. In de laatste minuut wist AVC met een slimme counter te profiteren en was het Souliman Aouragh die in een één op één situatie met de Hummel doelman de wedstrijd wist te beslissen (3-2).   

In de 1e klasse C verloor koploper FC Banlieu verrassend met 3-6 van de steigerbouwers van KPS. Door het verlies van Banlieu kon Innofeet de koppositie overnemen, omdat eerder op de avond met 11-1 werd gewonnen van de Thrillseekers. Aqua Comfort uit Zwartewaterland wist het doelnet ook goed te vinden en boekte een 11-0 zege op FC Pitt. L&M Workwear verloor met 3-6 van Grandesco / Styrinth en zvt Edon was met 9-2 te sterk voor Pandje 2.0.

Zonder te spelen waren de Old Stars de grote winnaar van de avond in de 2e klasse A, omdat concurrent Marrakech voor de tweede keer op rij verloor. Dit keer waren de Bever Boys met 8-4 te sterk voor de nummer twee in de stand. HANZ boekte met 21-3 een monsterzege op het team van het Leger des Heils en Schildersbedrijf Middendorp kwam tekort tegen FC Blikkie. Bola- Lah! Satu blijft goed presteren. De ploeg van Lambert Lim Duan wist nu de Bluefinger Wolves met 8-2 te verslaan.

In de 1e klasse A wist Exact weer eens te winnen en het was gelijk een verrassende overwinning op de goed presterende VIPS. Exact Keeper Riemens wist zijn ploeg goed op de been te houden en de 4-2 zege in veilige haven te loodsen. De Blije Kornuiten konden niet profiteren van het verlies van VIPS en hebben een nieuwe concurrent in het zadel geholpen. De Kornuiten stonden na het verlies tegen de Belgische Keizer 2 niet echt te juichen. In een leuk duel was de Belgische Keizer met goede combinaties veel te sterk voor de koploper.


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle