webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

FC Hummel verplettert AVC

Er stond met de wedstrijd FC Hummel – AVC een mooi affiche op het programma afgelopen woensdag in de hoofdklasse B. Beide teams waren nog ongeslagen en op volle ‘oorlogssterkte’. In een mooie, maar vooral sportieve wedstrijd, waren beide teams in het eerste deel van de wedstrijd aan elkaar gewaagd. Totdat FC Hummel steeds meer bal bezit kreeg en de spelers van AVC met mooie combinaties van het ‘kastje naar de muur stuurde’. Met een slimme en uitgebalanceerde tactiek walste de koploper in het tweede bedrijf volledig over AVC heen.

Medekoploper in de hoofdklasse B Vastgoed Dalfsen had weinig problemen met YBC en won met 11-5. The Green Room kon net geen punt uit het vuur halen in de wedstrijd met Europanel en verloor nipt met 2-3. Voor Bordeaux Groen was er eindelijk weer een resultaat te melden na alleen nog nederlagen te hebben geleden. Het werd 4-4 tegen de Belgische Keizer 2. Krijtje FC had de nederlaag vorige week tegen AVC goed verwerkt en kon met een 7-3 zege op Neptunes’12 weer drie punten bijschrijven.

In de maandag hoofdklasse staat er nog geen maat op VT Benz uit Kampen. Het team van Walid Gabara heeft de wind aardig in de zeilen en laat de tegenstanders voorlopig nog kansloos. Dit keer was Diaspora niet sterk genoeg voor de algemeen WRZV kampioen. VT Benz won met 6-2. Bola-Lah! kan aardig voetballen, wanneer het team compleet is. Met Romano Luhukay in de ploeg is er een geduchte concurrent bijgekomen in de strijd om de titel dit seizoen. Bola-Lah! won knap met 6-4 van het sterke Dozend.

Present ging kansloos met 1-6 onderuit tegen Cycloon Zwolle. Het team had al een poosje niet meer verloren en had zege op zege geboekt. De ‘oor wassing’ tegen Cycloon was dan ook vast even wennen voor de promovendus. HubTO Desk & Office won knap met 10-5 van Opgezwolle. Exact wist na een 4-8 achterstand tegen de Belgische Keizer 1 terug te komen tot 8-8. VIPS is de nieuwe koploper na een 7-3 zege op Minoyu Restaurant. FC Auto Siero en de Blije Kornuiten hielden elkaar met 4-4 in evenwicht.

De Thrillseekers gaan alleen aan kop in de eerste klasse C na een 5-3 zege op FC Pitt. Aqua Comfort verloor verrassend met 3-8 van Innofeet en Styrinth was met 5-1 te sterk voor Pandje 2.0. FC Banlieu verraste door KPS Steigerbouw met 9-3 te verslaan en zvt Edon kwam tekort tegen L&M Workwear.     


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle