webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

FC Hummel wint topper van Vastgoed Dalfsen

In de hoofdklasse B stond afgelopen woensdag de topper tussen FC Hummel en Vastgoed Dalfsen op het programma. De ploeg uit Dalfsen mist al een paar weken spelmaker Rick van Faasen. FC Hummel echter was op volle oorlogssterkte, maar moest wel keeper Niels Krijnen missen. Dennis Elferink was als ‘vliegende keep’ zijn vervanger.

Het duel kwam pas laat op gang. De eerste helft was een tactisch schaakspel waar de bal rondspelen het won van attractief spel. Bij beide teams was de angst om op achterstand te komen groter, dan de wil om te scoren. Toch was het FC Hummel dat op een 1-0 voorsprong wist te komen. Het was Felix Noordberger die de score knap wist te openen. Vastgoed moest aandringen en dat lukt door de 1-1 van ver in te schieten. Keeper Elferink stond te ver voor zijn goal en kon gemakkelijk gepasseerd worden. De ruststand was 2-2. Na de rust scoorde Richie Kartosonto na een assist van Noordberger de 3-2. Toen moest Vastgoed komen en wist FC Hummel in de omschakeling gevaarlijk te worden. Noordberger was deze avond goed op dreef en besliste voor Hummel het duel. FC Hummel won met 5-2 en gaat alleen aan kop.

De nieuwe nummer twee in de stand is de Belgische Keizer 2. De Belg zette in de slotfase het duel op slot en wist het spannende duel met 6-4 te winnen van AVC. Krijtje FC had een moeilijk avond tegen Bordeaux Groen. De wedstrijd ging gelijk op, maar Krijtje FC wist uiteindelijk met een 3-4 zege de punten mee naar huis te nemen. YBC verloor, ondanks een goed optreden van haar topscorer Tom Bosma met 6-10 van Europanel. Neptunes’12 blijft ook na deze competitieronde laatste in de stand met nul punten. Dit keer was The Green Room met 8-3 te sterk.

Nieuwkomer FC Banlieu in de WRZV competitie verdedigde de veroverde koppositie in de eerste klasse C met verve. In een fanatiek duel werden de Thrillseekers met 7-2 verslagen. Innofeet had de nederlaag tegen Banlieu goed verwerkt en pakte de volle winst tegen Styrinth (11-2). KPS Steigerbouw haakt na de 4-1 zege op L&M Workwear weer aan in de subtop. Pandje 2.0 was met 9-4 te sterk voor nummer laatst FC Pitt en Aqua Comfort won met 10-2 van Edon.

In de maandag tweede klasse stond er één duel op het programma tussen Marrakech en Asero Futsal. Asero kwam verrassend uit de hoek met goed voetbal en wist de wedstrijd verdiend met 3-5 te winnen van Marrakech.

In de hoofdklasse A werden er twee duels gespeeld. Koploper VT Benz kwam in actie tegen Het Beugeltje en Stip Entertainment mocht aantreden tegen Dozend. De koploper uit Kampen wist gemakkelijk de koppositie te handhaven door Het Beugeltje met 15-4 te verslaan. Dozend ging in een triller en in de slotseconde met 6-7 onderuit tegen Stip Entertainment.    

Voor Exact waren de druiven wederom zuur in de wedstrijd tegen HubTo Desk & Office. Na een ruime voorsprong te hebben genomen moest de ploeg van keeper Erik Riemens toch in de slotfase weer de punten prijsgeven. HubTo sloeg genadeloos toe en won met 9-7. Koploper VIPS was met 6-2 te sterk voor Cycloon en Present won met 4-2 van FC Auto Siero. Ook de Blije Kornuiten konden wederom juichen na een 10-2 zege op de oudgedienden van Opgezwolle. De Belgische Keizer 1 was met 11-7 te sterk voor Motivo.   

 

 

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle