webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Gebroeders Postma boeken monsterzege

Het door blessures geteisterde team van de Gebroeders Postma wisten in het duel tegen middenmoter Kletsen & Proeven verrassend uit te halen. Zonder wissels wist het team van Peter Opdam met liefst 13-1 te winnen. Vooral Willem Bel was smaakmaker aan de kant van Postma. De Gebroeders Postma bezetten op dit moment de tweede plaats na koploper VT Benz. 

Ook het team van VT Benz uit Kampen wist het net goed te vinden. Promovendus Bafana Bafana kwam met een 3-19 nederlaag flink tekort tegen de titelkandidaat in de hoofdklasse A. Ook Bola-Lah! blijft de punten bij elkaar sprokkelen. Dit keer werd met 11-3 gewonnen van Het Beugeltje. Stip Entertainment wist ook geen punten te behalen. Er werd met 4-1 verloren van Diaspora.

In de maandag eerste klasse moest HubTo Desk & Office een verrassende nederlaag incasseren. Na een 1-4 voorsprong te hebben genomen wisten de Blije Kornuiten toch de punten met een 6-4 zege mee te nemen naar huis. VIPS behield de koppositie door een 3-0 zege op Motivo. Exact wist eindelijk weer eens een zege te boeken. Er werd met 8-5 gewonnen van Minoyu Restaurant. Present won met 8-6 van de Belgische Keizer 2 en Opgezwolle kon met een 4-10 nederlaag tegen Cycloon de kleedkamer opzoeken.  

New York Pizza wist de koppositie goed te verdedigen. ZVV Pruts nam al vrij snel een 0-3 voorsprong en er leek een verrassing in de lucht te zitten. Totdat Jurrian Meijntjes zijn team aan de arm nam en met vijf treffers alsnog de winst voor de koploper wist zeker te stellen. New York Pizza won uiteindelijk met 9-5. Karba wist had zich na de nederlaag in de vorige ronde goed hersteld en versloeg Bouwbedrijf Salverda met 4-7. LeGong was met 5-1 te sterk voor Kameroen. Zwolle Zuid won na een spannende slotfase knap met 3-2 van Torsades Trois Points. Parsadesign.nl verloor met 3-10 van Poppe Advocatuur.  

De koploper van de 2e klasse B Keijl Flevo Holland bleef wederom zonder puntverlies na een 9-4 zege op Ijsselhallen Zwolle. Wilco’s Ultimate Team was met 8-2 te sterk voor The Black Ties. Absens Carens zette Brockbernd eenvoudig met 13-2 opzij en kon weer drie punten bijschrijven. Campingteam 3 versloeg Macs Moves met 7-5 en All Stars won met 5-3 van Bouwbedrijf Salverda 2.   

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle