webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Gebroeders Postma kampioen WRZV hoofdklasse

Gebroeders Postma kampioen in de WRZV hoofdklasse

De titel in de WRZV hoofdklasse op de maandag is een prooi voor de Gebroeders Postma. Op de laatste speeldag was Postma bij een gelijkspel of winst de kampioen. De enige overgebleven concurrent Tabonon Sportschool moest haar eigen wedstrijd winnen en daarna afwachten of Stip Entertainment de titelfavoriet kon verrassen. Tabonon won de wedstrijd na een grote achterstand te hebben weggepoetst met 8-7. Gebroeders Postma, bestaande uit de combinatie van Postma Totaaltechniek en PSTM Automatisering, begonnen sterk aan de wedstrijd en wisten al snel onder aanvoering van Willem Bel een voorsprong te nemen. Toch wist Stip Entertainment goed tegenpartij te bieden en uiteindelijk terug te komen tot 4-5, maar was het wederom Willem Bel die de wedstrijd in het slot wist te gooien met een geweldig doelpunt. Postma won met 8-6 en mocht de champagne ontkurken. Met het kampioenschap komt ook een einde aan het uit familieleden bestaande team van Postma. Voor het Postma tijdperk bestond het team uit voornamelijk de neven uit de Wolters familie (met onder andere Harm, Sjoerd, Tinus, Lokie en Peter Opdam) en hebben jarenlang van vader op zoon gevoetbald in de WRZV hallen en zelfs daarvoor in de IJsselhallen.   

In de inhaalwedstrijd tegen Kjelvik/SVI liep het door blessures geteisterd LPB’17 tegen haar tweede nederlaag aan van het seizoen. Kjelvik boekte een ruime 8-2 zege, waar oud- FC Zwolle speler Arjan Louwen deze keer de kartrekker was. Kjelvik is een team dat onder andere bestaat uit oud FC Zwolle spelers zoals Tuhuteru, Louwen en Henk van Steeg. In de andere 1e klasse op de maandag won Zwolle Zuid haar inhaalduel met 5-4 van Nico Brillen. Ook in de 1e klasse B zit de competitie er op haar na bijna op, Maandag 18 juni speelt Marrakech nog een inhaalduel tegen Zwolle Zuid.

De competitie zit er nu bijna op en inmiddels is de WRZV Zomer Cup avond voetbal in de WRZV hallen van start gegaan. Op de maandag en woensdagen tot en met 4 juli wordt de zomercompetitie gespeeld. Afgelopen maandag waren er spannende duels te zien. Zo speelden KGK Klusgeklaard en Hanz met 2-2 gelijk en verloor HubTo nipt met 3-4 van Hanz. Ook KGK was met 3-2 te sterk voor HubTo. Op de woensdagavond gaan Le Gong en Team Tiki Taki aan de leiding. Beide teams wisten hun eerste wedstrijden winnend af te sluiten. Voor het Campingteam3 en Sani-Dump waren de eerste druiven zuur van smaak. Beide teams verloren de eerste poule duels. FC Ian wist wel een keer te winnen, maar verloor ook een wedstrijd. Komende maandag 18 en woensdag 20 juni starten de wedstrijden vanaf 19.00 uur.

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle