webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

HubTo kampioen 1e klasse A

HubTo kampioen en promoveert naar WRZV hoofdklasse

zaalvoetbal zwolle HubTo kampioen 20162017 1e klasse A

In de eerste klasse A werd het team HubTo kampioen na een nipte 5-4 zege op FC Auto Siero. Het team van aanvoerder Bé Rigter mocht na de wedstrijd de kampioensmedailles in ontvangst nemen. HubTo komt volgend seizoen uit in de hoofdklasse A.

Present eindigt na een 6-1 zege op Minoyu als derde en de Blije Kornuiten zijn de runner up in deze klasse na een 12-3 zege op Cycloon. Opgezwolle speelde haar laatste wedstrijd in de WRZV competitie. De oudgedienden verloren echter wel met 3-4 van de Belgische Keizer 1. Exact zag het degradatiespook weer dichterbij komen na een 2-4 nederlaag tegen concurrent Motivo.

Asero Futsal lijkt op weg naar de titel in de 2e klasse A na een ruime 11-3 zege op Schildersbedrijf Kees Middendorp, mede omdat naaste rivaal Old Stars United verrassend verloor met 5-8 van Hanz. De supportersclub PEC Zwolle is goed bezig en doet zelfs mee voor de 2e periode na de 3-1 winstpartij op De Bever Boys.  Zowel SC PEC Zwolle en Hanz zijn beiden nog verwikkeld in de strijd om de 2e periode.          

Ook de Gebroeders Postma komen steeds dichterbij de titel na de 15-8 zege op Dozend in de hoofdklasse A. Titelverdediger Tabonon Sportschool is nog niet kansloos, maar heeft na de 6-0 zege op Stip Entertainment nog steeds zeven punten achterstand. Koploper is VT Benz, maar heeft vijf verliespunten meer dan Postma. Beide teams treffen elkaar op maandag 22 mei.

New York Pizza deed wat het moest doen en dat is winnen (8-2). Torsades Trois Point, waar eerder tegen werd verloren dit seizoen, moest deze keer de meerdere erkennen in de koploper. Bij New York Pizza maakte Mike van Leeuwen zijn rentree na maandenlang blessureleed en dat was ook te merken gezien het spel. Poppe Advocatuur had een moeilijk avond, maar de ploeg van Stephan Kunnen wist uiteindelijk toch met 5-3 te winnen en blijft in de race voor de titel. Karba won de spannende wedstrijd tegen het sterke Le Gong nipt met 2-1 en verstevigde de derde plaats. Parsadesign.nl won met 11-3 van Bouwbedrijf Salverda en Zwolle Zuid pakte knap een punt tegen ZVV Pruts (3-3).


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle