webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

IJsselhallen Zwolle vloert koploper All Stars

IJsselhallen Zwolle vloert het nog ongeslagen All Stars

Aan de zegereeks van de nog ongeslagen All Stars kwam afgelopen woensdag een abrupt einde. Het was het team van IJsselhallen Zwolle, uitkomend in het rechterrijtje, die in een leuke pot zaalvoetbal de koploper wist te verslaan. Het duel ging gelijk op, maar in de 2e helft wist IJsselhallen uit te lopen naar een 1-3 voorsprong. All Stars wist nog wel de aansluitingstreffer te maken, maar aanvoerder Marco Docter wist van ver af de keeper te passeren en de wedstrijd in het slot te gooien. Vlak voor tijd viel nog de 5-2 en hiermee was de zege reeks van All Stars teneinde. All Stars gaat nog steeds aan kop en heeft een voorsprong van 11 punten op Macs Moves. Macs wist zelf met 9-4 te winnen van PionPlus en Wilco’s Ultimate team was met 14-1 veel te sterk voor FC Pitt. Flexible+ wist het doelpuntrijke duel met The Black Ties nipt in haar voordeel te beslissen (8-7) en Campingteam3 pakt een 6-2 zege op Salverda Bouw 2.

De enige wedstrijd die in de hoofklasse maandag geprogrammeerd stond ging tussen Kletsen & Proeven en HubTo. Een leuk en aantrekkelijk duel die eindigde in een 3-3 gelijkspel.
In de 2e klasse A was FC Blikkie veel te sterk voor De Haan Caravans en haalde met dubbele cijfers flink uit (12-1). TGL Football verloor met 3-7 van de Mooie Mannen Brigade en Café de Hetebrij wist met 8-4 te winnen van Motivo. De Bever Boys won met 5-2 van Absens Carens 2 en staat met Café de Hetebrij in de subtop. De Bluefinger Wolves staan aan kop en worden op 3 punten gevolgd door de Mooie Mannen Brigade. FC Blikkie blijft met een achterstand van 6 punten op het vinkentouw.

Ook de zegereeks van Marrakech blijft voortduren. De koploper in de 1e klasse B op de maandag wist ook ZWB gemakkelijk opzij te zetten met een 14-5 zege. Marrakech staat ongeslagen bovenaan en lijkt af te stevenen op het kampioenschap in de eerste klasse. Achtervolger Exstudiantes Zwolle moest punten laten aan het goed presterenede Zwolle Zuid. Het duel eindigde in een 2-2 gelijkspel. De Hermanos wisten weer eens een zege te boeken. Onder toeziend oog van hun trouwe fans werden de Blauwe Muggen met 8-5 verslagen. Atletico Zwolle kwam te kort tegen Anico en verloor met 4-9. De Blije Kornuiten waren in de laatste wedstrijd van de maandagavond te sterk voor Nico Brillen (8-3).

In de hoofdklasse B stond het duel tussen New York Pizza en Europanel op het programma. Europanel wist na een leuke en spannende openingsfase vlak voor rust knap een 2-1 voorsprong te nemen door een treffer van Koen van der Veen. Na rust bouwde Europanel de voorsprong zelfs uit tot 4-1. Toen was het tijd voor de ‘pizzabakkers’. New York Pizza met uitgedienden als Jurian Meijntjes en Maiko Alberink gingen op jacht naar treffers en wisten via Jeffrey de Nooijer uiteindelijk langszij te komen. In de slotfase was uiteindelijk New York Pizza de gelukkigste en wist de nipte 6-5 zege veilig te stellen tegen het moegestreden Europanel.

In de 1e klasse D heeft Aqua Comfort Zwartewaterland goede zaken gedaan in de titelrace. Een van de laatste overgebleven concurrenten KGK Klusgeklaard werd met 6-2 verslagen. De openingsfase was weliswaar voor KGK, maar de koploper bleek uiteindelijk te sterk. Keijl Flevo Holland bleef wel in het spoort en wist in een open wedstrijd met veel doelpunten L&M Workwear met 16-9 te verslaan. Grandesco was met 5-1 te sterk voor Pandje 2.0 en zvt Edon won met 14-5 van Topcareerz.

De volgende competitieronde wordt gespeeld op maandag 12 en woensdag 14 maart. Aanvang wedstrijden 18.30 uur. Verder staat woensdagavond 14 maart de topper uit de KNVB hoofdklasse tussen WRZV Zwolle en koploper FC Morado uit Nijmegen op het programma. Deze wedstrijd wordt gespeeld in de WRZV hallen en begint om 20.30 uur. Vrijdagavond 17.45 uur staat voor de jeugd de zaalvoetbalacademie op het programma. Voor informatie en deelname over jeugdactiviteiten kunt u mailen naar Lambert Lim Duan jeugd@wrzvzaalvoetbal.nl

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle