webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Innofeet kampioen woensdag 1e klasse

Innofeet pakt kampioenschap in de woensdag 1e klasse

De eerste kampioen van de WRZV zaalvoetbalcompetitie is bekend. Het is Innofeet uit de woensdag eerste klasse die na een 13-3 zege op Neptunes’12 de champagne mocht ontkurken. De ploeg met veel spelers uit Hasselt had alles wedstrijden gewonnen en is niet meer te achterhalen door de concurrentie. Innofeet komt volgend seizoen uit de in de hoofdklasse.

De spanning in de maandag hoofdklasse loopt aardig op. Titelverdediger en koploper Gebroeders Postma boekte wederom een grote overwinning. Hanz was niet opgewassen tegen Postma en verloor met 16-3. Ook directe concurrent Tabonon Sportschool maakte geen fouten en wist Bola-Lah! Satu met 14-4 te verslaan. Bola-Lah! daarentegen maakte een misstrap en verslikte zich in subtopper Diaspora die de titelkandidaat knap op een 5-5 gelijkspel wist te houden. HubTo kwam in een spannend duel nipt tekort tegen Stip Entertainment en verloor met 7-6. Kletsen en Proeven verraste Bafana Bafana en won met 11-7. Met nog 4 duels te gaan heeft Postma 2 punten voorsprong op Tabonon en Bola-Lah! volgt op 5 punten.

Niets lijkt een kampioenschap voor debutant LPB’17 in de weg te staan. In een rechtstreeks duel tegen concurrent Old Stars United werd met liefst 6-1 gewonnen. LPB’17 heeft nog 2 punten nodig uit 4 duels om de champagne te kunnen ontkurken. Kjelvik-SVI mag nog een klein beetje hopen op de titel, maar zag de achterstand verder oplopen door het gelijke spel tegen Present (3-3). Ballin was aardig op schot en wist de Belgische Keizer 1 met liefst 10-5 te verslaan. Ook VIPS wisten te winnen en waren veel te sterk voor Exact Software (8-1). Het duel tussen Cycloon Zwolle en FC Auto Siero werd met 4-2 gewonnen door Cycloon.

In de woensdag hoofdklasse stond op de late avond nog de topper op het programma tussen titelkandidaten New York Pizza en KPS Steigerbouw. Het was voor de Pizza bezorgers de laatste kans om nog aanspraak te maken op de titel en voor KPS was het devies winnen om in het voetspoor van FC Hummel te blijven. Het eerste deel van de wedstrijd was duidelijk voor KPS die een 1-4 voorsprong wist te nemen. New York Pizza zette alles op alles en wist enigszins aansluiting te krijgen, maar KPS was sterk en liep uit tot 3-6. Het leek een gespeelde wedstrijd, maar in de laatste 10 minuten zorgde het slotoffensief van New York Pizza voor resultaat. Het was aanvalsleider Jeffrey de Nooijer die zes seconden voor tijd de gelijkmaker aantekende. Uiteindelijk hadden beide teams niets aan het 6-6 gelijke spel. Aanvoerder Tom Poortman van New York Pizza had een goede avond. “Het was een pittig, maar fair duel. KPS speelde goed en was ook beter. Voor ons een lastige wedstrijd, omdat we een aantal jongens ook moesten missen. Gelukkig waren de laatste 10 minuten voor ons en wisten we een puntje uit het heetst van de strijd te halen”. FC Hummel deed goede zaken door zelf wel te winnen. Vastgoed Dalfsen was niet opgewassen tegen de koploper en verloor met 11-3. Ook Dozend/Krijtje FC wist zich te handhaven in de hoofdklasse B door een 5-2 zege op de Belgische Keizer 2. YBC verloor met 3-9 van Europanel en Bordeaux Groen was met 12-3 te sterk voor KARBA.

De volgende competitieronde vindt plaats op maandag 23 en woensdag 25 april in de WRZV hallen de wedstrijden starten om 18.30 uur.

                     

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle