webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Jo van Marletoernooi 2019 in de WRZV Hallen

Het Jo van Marle zaalvoetbaltoernooi 2019

De Zwolse voetbalfederatie, een overleg van alle veldvoetbalverenigingen, organiseert in samenwerking met de WRZV zaalvoetbalvereniging, het traditionele Jo van Marletoernooi tussen kerst en oud/nieuw op het oude nest in de WRZV hallen.

Het Jo van Marletoernooi, voorheen Zwolse Courant beker, kent een grote traditie en gaat terug naar begin jaren ‘80 toen het toernooi ook werd georganiseerd door de WRZV en het Zwols Overlegorgaan in de IJsselhallen. Vanaf 1988 was de thuishaven in de WRZV hallen en de laatste drie jaren vond het toernooi plaats in het Landstede sportcentrum.

Het gezellige en prestigieuze zaalvoetbaltoernooi in Zwolle is bestemd voor alleen de Zwolse veldvoetbalverenigingen.

De poule wedstrijden staan geprogrammeerd op vrijdagavond 27 december en op zaterdagmiddag 28 december zijn de laatste poulewedstrijden, met aansluitend de kwart-, halve en finale(s).

Voor de nummers 1 tot en met 3 zijn er geldprijzen. De winnaar van het toernooi ontvangt de wisselbeker en ligt er een cheque klaar van €500, -.

De prijzen worden overhandigd door Wethouder van Sport René de Heer.

Zowel vrijdag 27 december, als zaterdag 28 december is er een gezellige afsluiting van de voetbalavond met ook live muziek. De Zwolse zanger Jordy van Vilsteren gaat de zaterdagavond na afloop van het toernooi ervoor zorgen, dat het voetbaljaar op een geweldige wijze zal worden afgesloten.

De poule indeling en het toernooischema wordt rond 10 december gepubliceerd.

De organisatie van het toernooi ligt in handen van zowel de Zwolse veldvoetbalverenigingen als ook de WRZV zaalvoetbalvereniging.

“We zijn blij dat de data voor het komende Jo van Marle toernooi nu staat en we kunnen verder met de overige voorbereidingen om samen met de WRZV van deze editie een groot succes te maken. Ik weet zeker dat dit gaat lukken, aangezien we hopen op deelname van alle Zwolse veldvoetbalverenigingen”, aldus VSW voorzitter Rob van Tilburg,

WRZV voorzitter Freddy Eikelboom besluit, “We zijn heel erg blij dat het traditionele Jo van Marle toernooi weer terug is in de WRZV hallen. We maken er twee sportieve en zeker hele gezellige voetbaldagen van tussen Kerst/ Oud en Nieuw. Uiteraard hopen we natuurlijk op veel support van onze Zwolse voetballiefhebbers. Wat mij betreft weer als vanouds druk en een weerzien van vele bekenden en voetbalvrienden”.


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle