webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Jubilarissen bij Dozend / Krijtje FC

Jubilarissen Kramer en Weelink geven niet zo om die statistiekjes

Voorafgaand aan het met 14-4 gewonnen duel tegen Ramen Blinderen ontvingen Johan Kramer (r) en Gerjos Weelink (l) uit handen van de uitstekende fluitende scheidsrechter Henk Schrik, hun flessen champagne vanwege respectievelijk 100 en 150 gespeelde duels in de hoofdklasse van de WRZV-zaalvoetbalcompetitie.

Beide heren stonden in de zomer van 2010 (samen met zaalvoetballegende Jan Wit) aan de wieg van Dozend/Krijtje FC, het zaalvoetbalteam dat overwegend bestaat uit docenten van het Carolus Clusius College en TalentStad Beroepscollege. Na twee opvolgende promoties werd de ploeg in 2012/2013 kampioen van de hoofdklasse op de woensdag. Sinds twee seizoenen spelen de withemden met praktisch dezelfde ploeg óók op maandag in de hoogste klasse, al is het maar de vraag hoe lang dat nog zal duren.

Weelink: ,,De meesten van ons zijn de 40 inmiddels gepasseerd. Het is echt een wonder dat we met dit ploegje nog steeds punten pakken op dit niveau." Kramer vult aan: ,,Bovendien is de klasse waarin we spelen, net als die statistiekjes trouwens, helemaal niet belangrijk. Vrijwel elk jaar winnen wij de Fair-Play Cup, die is ons veel meer waard..."


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle