webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Kampioensavond vrijdag 16 juni WRZV hallen

Kampioensavond WRZV Zaalvoetbal

zaalvoetbal zwolle poster kampioensavond

Vrijdagavond 16 juni 2017 organiseert de WRZV zaalvoetbalvereniging haar jaarlijkse kampioensavond.

Op deze avond strijden de (periode) kampioenen van de maandag-, en woensdagavondcompetitie met elkaar om het WRZV kampioenschap 2017.

Op de kampioensavond komen liefst 20 teams tegen elkaar uit verdeeld over vijf poules, met vervolgens de knock-out rondes.

“Net als andere jaren komen de beste teams uit de verschillende WRZV zaalvoetbalcompetities onderling tegen elkaar uit. De (periode) kampioenen gaan onderling uitmaken wie zich het beste zaalvoetbalteam van de WRZV mag noemen. De kampioensavond is de jaarlijkse afsluiting, van ook dit jaar weer een mooi zaalvoetbalseizoen. Tijdens deze avond draait het niet alleen om winnen, maar juist om fair play, respect en plezier ”, vertelt WRZV voorzitter Freddy Eikelboom.

Ook wordt tijdens de prijsuitreiking bekendgemaakt wie de “WRZV zaalvoetballer van het jaar” en “WRZV keeper van het jaar” gaat worden.  Voor deze editie zijn de volgende spelers genomineerd.

Willem Bel (Gebroeders Postma), Rick van Faassen (Vastgoed Dalfsen), Romano Luhukay (Bola-Lah!), Gerjos Weelink (Krijtje FC) en Rachid Lahzal (Tabonon Sportschool)

De genomineerde keepers zijn:  

Ronald Hoogezand (SC PEC Zwolle), Jorn Jansen (FC Hummel),  Johan Kramer (Krijtje FC), Cornelis Kallenkoot (Marrakech) en Alex Grafhorst (Bola-Lah!)

Het “kampioenenbal” in de WRZV hallen start om 18:30 uur en de prijsuitreiking is omstreeks 23:00 uur.  Vanaf 21.00 uur zal de Zwolse zanger Wesley Wolters optreden en zorgen voor een feestelijke en gezellige avond.

Toeschouwers zijn van harte welkom en de tribunes zijn vrij toegankelijk.

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle