webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

KPS kampioen hoofdklasse B

KPS Steigerbouw WRZV kampioen hoofdklasse B

Op de laatste speeldag was het dan eindelijk raak voor de debutant KPS Steigerbouw in de hoofdklasse B. Het gehele seizoen was KPS samen met FC Hummel de gedoodverfde favoriet om de titel in de hoogste klasse van de woensdagavond op te strijken. Het onderlinge resultaat was al na een zege en gelijkspel in het voordeel van KPS en na de 5-3 overwinning op Europanel kon de champagne ontkurkt worden. Coach Richard Visscher was opgelucht maar nog weer blij met het behaalde kampioenschap van zijn werknemers. “Ja, het zijn allemaal toppers op het werk en naar het nu blijkt ook in de zaal. Een mooi seizoen met als beloning de titel. Mooier kunnen we het seizoen niet afsluiten”.

Jan Groen heeft afgelopen week, na een 4-2 zege op Poppe Advocatuur beslag gelegd op de 2e periode en mag zich melden ook melden op de jaarlijkse kampioensavond op vrijdag 6 juli 2018. De 1e klasse C is nu teneinde met Innofeet als kampioen en Le Gong als winnaar van de 1e periode beiden moesten nog wel tegen elkaar aantreden in de laatste competitierond en de zege was nipt voor Innofeet (5-4). FC Patron won ook haar laatste wedstrijd van het seizoen met 6-3 van zvv Pruts. Kameroen was niet in beste doen en verloor met liefst 1-14 van Admiraal Steakhouse.

De strijd in de maandag hoofklasse is na een fanatiek duel tussen Gebroeders Postma en Tabonon Sportschool nog steeds niet gestreden. Beide teams kunnen op de slotdag nog de titel pakken in de hoofdklasse. Gebroeders Postma heeft de beste papieren en heeft aan een gelijkspel genoeg, omdat het onderlinge resultaat met Tabonon in het voordeel is van Postma. Beiden maakten er in het kampioensduel een mooi schouwspel van. Postma wist met een scorende Peter Opdam een 4-0 voorsprong te nemen en het duel leek al vroegtijdig beslist. Onder aanvoering van Mehran Ali Pour Asli vond Tabonon de aansluiting (4-2), maar was het toch weer Postma die het verschil op twee wist te brengen. De slotfase was zoals altijd spannend. Bij Postma raakte de pijp leeg en Tabonon bleef drukken. Dit leverde zelfs twee minuten voor het einde de gelijkmaker op. In de slotfase had Nima Shimeri de winnende en misschien wel de kampioenstreffer op de schoen, maar hij verzuimde op het doel te schieten en kan daarmee waarschijnlijk ook de titel vergeten. Maandag 11 juni komen beide teams nog in actie.

De volgende competitieronde vindt plaats op maandag 11 en woensdag 13 juni in de WRZV hallen de wedstrijden starten om 18.30 uur.

Verder start komende maandag de WRZV Zomer cup. De wedstrijden worden komende week gespeeld op de maandag en woensdagavond. De finaleavond is gepland op maandag 2 en woensdag 4 juli.

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle