webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

KPS verslikt zich in Bordeaux Groen

Een aantal teams staan in de WRZV zaalvoetbalcompetitie als alleenheersers bovenaan. Zo ook in de hoofdklasse B waar KPS Steigerbouw tot woensdag de dienst uitmaakte door alle wedstrijden te winnen. Toch moesten de steigerbouwers op Valentijnsdag puntverlies lijden door afwezigheid van een aantal belangrijke spelers. Oud- WRZV kampioen Bordeaux Groen wist te profiteren van het geboden buitenkansje en wist in de slotfase de gelijkmaker op het scorebord te zetten (3-3).

Het puntverlies kwam voor directe concurrent FC Hummel natuurlijk goed uit. Hummel wist vorige week New York Pizza te verslaan en volgt op nog maar drie punten. Titelverdediger Vastgoed Dalfsen weet dit seizoen maar moeilijk op gang te komen. Dit keer was De Belgische Keizer 2 met 3-5 te sterk. Europanel en Dozend/Krijtje FC deelden met een 3-3 gelijkspel de punten in een allermeest vermakelijk duel. Laagvlieger YBC wist een belangrijke zege te boeken in de strijd tegen degradatie door met 8-5 te winnen van directe concurrent KARBA.

In de eerste klasse C waren de druiven voor Le Gong zuur. De nummer twee in de competitie verloor ruim met 2-6 van Jan Groen en moet de titelaspiratie voorlopig weer in de ijskast zetten. Innofeet gaat nog steeds ongeslagen aan kop. Poppe Advocatuur wist Admiraal Steakhouse met 8-2 te verslaan en Neptunes’12 en zvv Pruts speelden met 2-2 gelijk.

De Gebroeders Postma bleven ook deze week ongeslagen. De lijstaanvoerder in de hoofdklasse A heeft alle duel nog gewonnen en heeft alleen nog concurrentie van Tabonon Sportschool die op acht punten volgt. Postma was te sterk voor Bola-Lah! Satu en haalde met 9-2 uit. Tabonon had een zwaardere avond en mocht van geluk spreken dat Bafana Bafana de eerste minuten niet compleet was. Tabonon won het doelpuntrijke duel met 11-9. Diaspora wist in een leuk en sportief duel HANZ met 5-1 te verslaan en Stip Entertainment wist met 7-4 te winnen van Kletsen en Proeven. Bola-Lah! won haar duel met 7-2 van HubTo.

In de 1e klasse A wist Exact Software de goede resultaten van afgelopen weken niet voort te zetten en verloor met 0-5 van de Belgische Keizer 1. Ballin verloor in een boeiend duel de kraker in de 1e klasse A met 5-6 van de Old Stars United en Cycloon Zwolle kwam met 1-7 tekort tegen VIPS. Present wist haar duel met 5-1 te winnen van FC Auto Siero.


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle