webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Le Gong verrast New York Pizza, Karba hard onderuit tegen Poppe Advocatuur

Wederom was het een leuke en spannende woensdagavond met veel publiek langs de lijn. De spanning in de 1e klasse B was, is en blijft om te snijden. De wedstrijden hebben een hoge amusementswaarde met af en toe een behoorlijk laagje en soms teveel  temperament. Niettemin het fanatisme spat er vanaf.

In het begin van de avond wist Parsadesign.nl het team van zvv Pruts te verrassen. Winteraankoop en aanvaller Rene Sedney had het weer op zijn heupen en nam alle treffers voor zijn rekening. Hij was met acht treffers de grote man voor de nummer laatst. Parsadesign.nl won het duel met 8-6. Bouwbedrijf Salverda uit Elburg deelde de punten met Torsades Trois Points (4-4). Zwolle Zuid wist het degradatieduel met Kameroen in haar voordeel te beslissen. De spannende wedstrijd werd pas in de slotfase beslist door Zwolle Zuid, waar keeper Christian Spaaij de hoofdrol speelde met goede reddingen. Karba was gehavend en moest volgens coach Aron van Rheenen een paar belangrijke spelers missen. Dit was te merken in het duel met Poppe, die de laatste weken goed uit de verf komt en zich gemeld heeft in de titelstrijd met New York Pizza en Karba. Poppe Advocatuur deelde met een 8-2 zege een flinke tik uit aan concurrent Karba. Winnaar van de 1e periode en koploper New York Pizza moest ook een paar belangrijke spelers missen, maar gezien de positie op de ranglijst van tegenstander Le Gong zou dit niet echt voor problemen moeten zorgen. Althans, dat was de gedachte. Binnen mum van tijd moest New York Pizza keeper Tom Poortman driemaal de bal uit het net halen en nam Le Gong een verrassende 3-0 voorsprong. New York Pizza wist voor rust nog iets terug te doen (3-1). In de tweede helft wist Le Gong wederom te scoren en uit te lopen tot 4-1. De Pizza boys hadden het overwicht en veel meer balbezit maar wisten de geweldig keepende Le Gong goalie niet te verrassen. Uiteindelijk wist New York Pizza de stand nog wel terug te brengen tot 4-3, maar op gelijke hoogte komen was er niet bij, omdat de verdediging van Le Gong stond als een huis. Ook een man meer situatie leverde geen doelpunt op en belandde zo’n beetje iedere doelpoging op paal of lat. Ook Maiko Alberink wist een fout van de LeGong goalie niet af te straffen en schoot de bal in leeg doel naast de palen. De druiven voor de koploper waren zuur en het zeer effectieve Le Gong kon een feestje vieren.

In de 2e klasse B wist ongeslagen koploper Keijl Flevo Holland een ruime 8-1 zege te boeken in de topper op naaste concurrent Absens Carens. The Black Ties waren met 9-2 te sterk voor Brockbernd en de Ijsselhallen waren nipt te sterk met 7-6 voor Campingteam3.  Aanvoerder Marco Dokter van de Ijsselhallen was zichtbaar blij. “We hebben uit de laatste 5 wedstrijden liefst 13 punten gehaald. Vandaag was een zwaarbevochten overwinning en dat het des te leuker”. Macs Moves speelde met 4-4 gelijk tegen All Stars en Bouwbedrijf Salverda 2 won met 12-3 van Wilco’s Ultimate team.             


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle