webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

New York Pizza aan kop hoofdklasse

Het team van New York Pizza werd vorig seizoen in hun debuutjaar kampioen in de 1e klasse en is dit seizoen te zien in de hoofklasse B op de woensdag. Na het eerste duel te hebben gewonnen van de Belgische Keizer 2 werd ook afgelopen week de wedstrijd gewonnen van Bordeaux Groen.

Bordeaux Groen wist nog wel een 1-0 voorsprong te nemen tegen de “pizzabakkers”, maar keek uiteindelijk toch tegen een achterstand aan. De tweede helft liep New York Pizza verder uit met twee geweldige doelpunten van Jurian Meijntjes en Jeffrey de Nooijer. Bordeaux Groen wat zich presenteerde in schitterende craft shirts verloor uiteindelijk met 6-9 van New York Pizza.

Er werd veel gescoord afgelopen week in de WRZV hallen. Zo haalde Aqua Comfort flink uit tegen Topcareerz (25-1) en Absens Carens won dik met 14-1 van Pandje 2.0. Verder was het gepromoveerde Keijl Flevo Holland met 7-2 te sterk voor Grandesco. Ook Edon verloor van degradant YBC.

In de 2e klasse won Flexible+ met 11-2 van de IJsselhallen Zwolle en was All Stars met 7-1 te sterk voor PionPlus. Macs Moves won met 7-0 van Salverda Bouw 2 en FC Pitt was nipt met 6-5 te het voor het Campingteam3.

Op de maandagavond nam Marrakech de koppositie in na een 6-3 winst in het duel tegen Exstudiantes Zwolle. Zwolle Zuid boekte een ruime 5-0 overwinning op Atletico Zwolle. Jeff Moosdorff (3) en Bennie Wolters (2) waren de doelpuntenmakers. De Hermanos kwamen in een aantrekkelijk en fysiek duel net tekort en verloren met 4-5 van de Blije Kornuiten. FC United won met 7-6 van Anico en ZWB was met 8-3 te sterk voor De Blauwe Muggen.

LPB’ 17 boekte haar derde zege op rij door knap te winnen van de Old Stars United. LPB’17 gaat met negen punten uit drie aan de leiding in de 1e klasse A.

In de 2e klasse A konden de supporters van PEC Zwolle ook de eerste drie punten bijschrijven na een 5-3 zege op Absens Carens 2. De Bluefinger Wolves waren met 11-2 veel te sterk voor Motivo en TGL Football zag FC Blikkie er met de punten van doorgaan. De Mooie Mannen Brigade was met 4-3 nipt te sterk voor Café de Hetebrij.

De volgende competitieronde vindt plaats op maandag 25 en woensdag 27 september in de WRZV hallen de wedstrijden starten om 18.30 uur.

Vrijdag 22 september is de laatste kennismakingstrainingen van de zaalvoetbalacademie voor jeugd van 10 tot en met 16 jaar in de WRZV hallen. Geïnteresseerden kunnen kosteloos deelnemen. Wil je meedoen? Meld je dan aan: jeugd@wrzvzaalvoetbal.nl                     

 

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle