webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

New York Pizza en Karba samen aan kop!

De eerste klasse B stond afgelopen week voor een hoge amusementswaarde in de WRZV hallen. Goede wedstrijden werden in een hoog tempo gespeeld en de spanning was soms tot in de laatste seconde te snijden. Zo moest Kameroen de punten uiteindelijk laten aan Karba. Het team van Karba is goed aan het seizoen begonnen en staat na de 3-4 winst op het fysiek sterke Kameroen samen aan kop met New York Pizza. De nieuwkomer NYP, met een aantal bekende routiniers in het team, wist ook gisteren de wedstrijd winnend af te sluiten. Het was vooral Jeffrey Groeneveld die het initiatief nam en een belangrijk aandeel had in de 7-4 zege op Le Gong.

Bouwbedrijf Salverda 1 wist in een leuk potje maar nipt met 4-3 te winnen van ZVV Pruts. Zwolle Zuid kwam in een sportief duel tegen Poppe Advocatuur te kort en verloor met 2-6. Torsades Trois Points wist haar tweede seizoenzege te boeken en versloeg Parsadesign.nl met 7-5.

In de tweede klasse A blijft nieuwkomer Old Stars United ‘vriend en vijand’ verrassen. De Old Stars wonnen ook afgelopen week met ruime cijfers. Dit keer werd een andere debutant TGL Football met dubbele cijfers verslagen (12-2). FC Blikkie had de nederlaag van vorige week tegen Marrakech goed verwerkt en wist met 7-4 te winnen van Schildersbedrijf Middendorp. Asero Futsal laat wekelijks zien goede spelers te hebben, maar in de uitslagen is dit nog niet altijd terug te zien. Dit keer werd met 6-1 verloren van de Bever Boys. In een leuk en spannend duel wisten de Bluefinger Wolves en Bola-Lah! Satu de punten te delen (6-6). Hanz had het vizier op scherp en liet bijna geen ‘spaan’ heel van het Leger des Heils (17-4).

FC Auto Siero boekte een knappe zege op de Belgische Keizer 1. In een doelpuntrijk duel wist het Siero team met 10-6 aan het langste eind te trekken. Ook HubTo Desk & Office wist een overwinning op de palmares bij te schrijven. Het team van Bé Rigter won met 8-6 van Cycloon en lijkt dit jaar hoge ogen te gaan gooien in de eerste klasse A. Op koploper VIPS staat nog geen maat. Promovendus Present kwam tekort in het duel tegen de koploper en verloor met 4-1. Opgezwolle wist na een paar nederlagen weer eens te winnen. Rode lantaarndrager Motivo werd met 15-2 verslagen. De Blije Kornuiten wonnen op de late avond nog met 6-4 van Minoyu Restaurant.

Keijl Flevo Holland is in de tweede klasse het enige team wat nog geen puntverlies heeft geleden. De derde zege op rij werd geboekt tegen de All Stars. Macs Moves verloor tegen het sterk spelende Absens Carens met 3-6 en The Black Ties waren met 8-4 te sterk voor Ijsselhallen Zwolle. Campingteam 3 overklaste Brockbernd met 13-2 e  Wilco’s Ultimate Team verloor van het tweede elftal van Bouwbedrijf Salverda met 4-10.     


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle