webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

New York Pizza kampioen 1e klasse B

New York Pizza pakt titel in de 1e klasse B

 zaalvoetbal zwolle New York Pizza kampioen 1e klasse B 20162017

Gisteravond wist New York Pizza een wedstrijd voor het einde van de competitie beslag te leggen op de titel. Afgelopen seizoen debuteerde de ‘pizza boys’ in de 1e klasse en waren ze vanaf de eerste wedstrijddag verwikkeld in een spannende strijd om het kampioenschap met Poppe Advocatuur en Karba. Het team van Karba moest toch enigszins afhaken na de winsterstop, omdat het kampte met veel blessures. Daarentegen bleef Poppe goed presteren en lang in de race. New York Pizza moest aantreden in de warme WRZV hallen tegen Zwolle Zuid. Het werd een doelpuntrijke wedstrijd, waarin vooral aan Zwolle Zuid kant Bart Jan Glastra zich liet gelden met twee mooie doelpunten. Helaas was dit voor Zwolle Zuid niet voldoende en wist New York Pizza met 12-5 te winnen en was het feest voor de debutant. New York Pizza komt volgend seizoen uit in de hoofklasse van de WRZV competitie.      

Poppe Advocatuur won met 4-2 van Bouwbedrijf Salverda en wist beslag te leggen op de 2e periode. Concurrent Le Gong versloeg Parsadesign.nl met 6-3, maar kan Poppe niet voorbij omdat het onderlinge duel eerder werd verloren. zvv Pruts was met 6-2 te sterk voor Kameroen. Ook Karba wist in een leuk en sportief duel met 5-1 te winnen van Torsades Trois Points.   

In de hoofdklasse was Gebroeders Postma de ‘mokerslag’ weer te boven na het verrassende verlies vorige week tegen subtopper Bola-Lah! In een aantrekkelijk duel won de favoriet voor de titel met 7-4 van Bafana Bafana. Aanvoerder Peter Opdam was blij. “Vorige week moesten een aantal jongens ook spelen voor het WRZV team, wat nog kansrijk is in de nacompetitie, en waren natuurlijk moe toen ze ook nog met ons moesten aantreden. We hebben het in eigen hand en met voldoende spelers kunnen we het kampioenschap pakken”. Concurrent VT Benz uit Kampen haakte zo goed als af in de strijd voor de titel door met 4-6 te verliezen van titelverdediger Tabonon Sportschool. Postma heeft de minste verliespunten, maar nog een zwaar programma voor de boeg. Zo treffen de Gebroeders Postma naaste concurrenten VT Benz en Tabonon Sportschool op de weg naar de titel in de hoofdklasse. Diaspora wist met liefst 8-1 te winnen van Kletsen en Proeven en eindigt ook dit seizoen wederom knap in de middenmoot van de hoofdklasse.

In de 2e klasse verspeelde Asero Futsal haar laatste kans op de titel. Met een aantal spelers in de lappenmand verloor Asero verrassend met 2-8 van de Bever Boys. Met een zege op TGL Football is Old Stars United kampioen van de 2e klasse. De supportersclub van PEC Zwolle zijn nog volop in de race voor de 2e periode. Na de 7-3 winst op het Leger des Heils hebben de PEC supporters nog een zege nodig uit twee duels. Kanshebber voor de 2e periode is ook Bola-Lah! Satu. Satu heeft het weliswaar niet meer in eigen hand, maar treft nog SC PEC Zwolle. In een rechtstreeks duel werd de andere kanshebber voor de 2e periode HANZ met 9-3 verslagen. FC Blikkie won met 7-2 van de Bluefinger Wolves en TGL verloor met 3-7 van Marrakech.


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle