webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Nieuwkomers boeken zege in WRZV hallen

Nieuwkomers WRZV competitie pakken eerste zege

De eerste competitieronde zit er op in de WRZV hallen. Afgelopen week kwamen er 40 teams verdeeld over de maandag en woensdagavond in verschillende klassen in actie. Het seizoen werd geopend door nieuwkomer De Mooie Mannen Brigade en de supportersclub PEC Zwolle.

De supporters kregen gelijk met een 2-8 nederlaag een flinke 'draai' om de oren van de debutant. FC Blikkie was is de 2e klasse maandag veel te sterk voor Motivo (9-0) en Café de Hetebrij speelde met 6-6 gelijk tegen TGL Football. De Bluefinger Wolves pakte ook de eerste drie punten door de Bever Boys met 6-4 te verslaan.

In de 1e klasse A won nieuwkomer LPB'17 met 3-1 van de VIPS en in de 1e klasse B waren de Blije Kornuiten met 7-2 te sterk voor Zwolle Zuid. Marrakech won met 8-4 van Anico en Exstudiantes Zwolle wist Atletico Zwolle in een leuk duel met 2-0 te verslaan. De wedstrijden tussen de debutanten FC United en de Blauwe Muggen werd door United met 6-5 gewonnen. De Hermanos en ZWB hielden na het 4-4 gelijke spel beiden een punt over aan de seizoensouverture.

Promovendus New York Pizza won haar eerste duel in de hoofdklasse B nipt met 5-4 van De Belgische Keizer 2. In een boeiend duel pakt Dozend/KrijtjeFC ternauwernood een punt van Europanel (3-3).

Aqua Comfort en Absens Carens speelden een leuk en sportief duel, die op en neer ging qua spel en alle kanten op kon gaan. Het was Aqua comfort die de wedstrijd vlak voor tijd in het slot gooide en met een 5-4 zege de drie punten mocht bijschrijven. Team Tiki Taka ook nieuw in de WRZV won met 4-2 van Pandje 2.0. Salverda Bouw 1 won met 8-5 van Kameroen.

Tweede klasser IJsselhallen  Zwolle won ook het eerste duel. Het team uit 't Harde Salverda Bouw 2 verloop nipt met 4-3. PionPlus had ook een goede start van het seizoen en was met 6-0 te sterk voor FC Pitt. MacsMoves won met 6-2 van Campingteam3 en AllStars was met 7-2 te sterk voor The Black Ties. Wilco's Ultimate Team won de laatste wedstrijd van de avond met 7-5 van Flexible+.

De volgende competitieronde staat voor maandag 11 en woensdag 13 september geprogrammeerd. De aanvang van de wedstrijden zijn om 18.30 uur en op woensdag 18.25 uur.

Hoofdklasser WRZV speelt woensdagavond 13 september haar eerste wedstrijd van dit seizoen in de hoofdklasse F thuis in de WRZV hallen. De WRZV krijgt Sparta uit Enschede op bezoek. Aanvang wedstrijd is 20.30 uur. U bent van harte welkome en de toegang is gratis.


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle