webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Ook Tabonon kansloos tegen Bola-Lah!

Bij zowel titelverdediger Tabonon als Bola-Lah! ontbraken een aantal belangrijke spelers, maar er was nog kwaliteit meer als voldoende aanwezig tijdens dit mooie affiche in de top van de hoofdklasse A. Bij Tabonon debuteerde –na een lange tijd niet meer in de WRZV te hebben gespeeld- Caleb Rahajaan en bij Bola-Lah! Gennaro van Deventer en Eugene Webb.

Het was een mooie en attractief duel waar de ene aanval nog mooier verliep als de andere. Daar waar Tabonon moeite had om de gecreëerde kansen te benutten ging Bola-Lah! dit veel beter af. Uitblinker van de avond was Eugene Webb. Hij scoorde in de eerste helft als zijn eerste hattrick van deze avond en bracht hoogstpersoonlijk Bola-Lah! op een ruime voorsprong 0-4. Dani Lohman deed namens Tabonon nog iets terug en bracht de ruststand op 1-4. De tweede gaf een beetje hetzelfde beeld als de eerste helft. Tabonon drong aan, maar wist onder aanvoering van Rahajaan en Wahid Shimeri onvoldoende te creëren om de achtstand te verkleinen. Bola-Lah! wist het net wel goed te vinden en liep verder uit naar 1-10 door doelpunten van Romano Luhukay, Lucien Putter en natuurlijk Eugene Web die met zes treffers een dubbele hattrick wist te noteren. Bola-Lah! gaat nu samen met VT Benz aan kop.

De Gebroeders Postma waren weer aardig compleet in het duel tegen Dozend en zagen Tom Ijzerman eindelijk terugkeren van een buikspierblessure. De aanwezigheid had direct een positieve invloed op het team, die vorige week nog een dreun hadden te verwerken van Bola-Lah! Toch had Postma moeite de wedstrijd onder controle te krijgen, omdat Tom Bosma met zijn ijzersterke linkerbeen moeilijk af te stoppen was. Toch wist Postma vrij gemakkelijk het net te vinden met doelpunten van Opdam en Willem Bel. Na een leuk duel was de eindstand op het scorebord 8-5 in het voordeel van Postma.

Kletsen en Proeven was met 2-1 nipt te sterk voor Stip Entertainment waar Niels Goedegebuur zijn rentree maakte. Bafana Bafana met veel jongens uit Hattem pakte drie punten door een 3-8 zege op het Beugeltje.

In de 2e klasse was er weer een zege voor de supporters van PEC Zwolle. Zij versloegen Hanz met 7-4. Bijna wist het Leger des Heils haar eerste punt te veroveren, maar verloor uiteindelijk met 4-3 van de Bluefinger Wolves. De Bever Boys wonnen met 4-2 van TGL Football en FC Blikkie verloor verrassend met 4-7 van Asero Futsal. Bola-Lah! Satu was met 10-5 te sterk voor Schildersbedrijf Middendorp.              

In de 1e klasse B stond er een stevig potje op het programma. De teams Zwolle Zuid en New York Pizza, met jongens die elkaar onderling goed kennen, maakten er een leuk en zeker ook wel een fanatiek duel van. Beide teams deden weinig voor elkaar onder en koploper New York Pizza had ‘Vrouwe Fortuna’ aan haar zijde, omdat Zwolle Zuid regelmatig de buitenkant van het houtwerk raakte. Uiteindelijk was het New York Pizza die in de slotfase aan het langste eind trok en drie belangrijke punten in de strijd om het kampioenschap mocht bijschrijven. Concurrent Karba wist ook te winnen met 8-6 van Parsadesign.nl. Poppe Advocatuur was met 7-6 te sterk voor Le Gong en ZVV Pruts won met 7-2 van het sterk Torsades Trois Points. Bouwbedrijf Salverda 1 versloeg Kameroen met 6-2.

Keijl Flevo Holland blijft winnen in de 2e klasse B. De trotse en ongeslagen koploper ‘verpletterde’ Brockbernd met 15-2. Absens Carens was met 7-2 te sterk voor Salverda 2. Macs Moves verloren toch wel enigszins verrassend met 5-6 van Wilco’s Ultimate Team. The Black Ties en Campingteam 3 wisten in een doelpuntrijk duel het net aardig te vinden. The Black Ties scoorde met 10 goals het meeste en hield drie punten over aan het duel. All Stars zegevierde met 5-1 over de Ijsselhallen Zwolle.


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle