webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Poppe Advocatuur mengt zich in titelstrijd

De inhaalwedstrijd tussen de Gebroeders Postma en VT Benz uit Kampen was een prooi voor de Postma gebroeders. De ploeg uit Kampen had te maken met afwezigheid van een aantal belangrijke spelers. Wel maakte Ibrahim Tuncer zijn debuut voor VT Benz. De Old Stars wisten beslag te leggen op de eerste periode in de tweede klasse A. In de eerste klasse C heeft Poppe Advocatuur zich naast Karba en New York Pizza gemeld in de titelstrijd.

De Gebroeders Postma wisten ook de tweede wedstrijd in het nieuwe jaar om te zetten in winst. VT Benz had voldoende kansen, maar vond telkens Postma keeper Harm Wolters op hun weg. In de afronding was Postma efficiënter en wist de wedstrijd uiteindelijk vrij gemakkelijk met 9-3 te winnen. Het Beugeltje en Stip Entertainment deelden met een 5-5 gelijkspel de punten. Diaspora ging met 1-3 verrassend onderuit tegen Bafana Bafana, waar de keeper van Bafana de een glansrol vervulde. Koploper Bola-Lah! won met 7-2 van Kletsen en Proeven.

In de eerste klasse A wist Motivo wederom een duel te winnen. Dit keer werd Cycloon Zwolle met 5-3 verrast. Exact moest wederom een terecht nederlaag slikken. FC Auto Siero was met 5-9 te sterk. Marrakech kan de 1e periode gedag zeggen door een verrassende 6-7 nederlaag tegen Hanz. Bluefinger Wolves waren met 4-2 te sterk voor TGL Football.

In de spannende woensdagavond competitie wist koploper New York Pizza weer een belangrijke zege te boeken. In een doelpuntrijke wedstrijd tegen Parsadesign.nl wist de koploper met 13-9 te winnen. Concurrent voor de titel Karba was in een leuk duel met 5-3 te sterk voor Torsades Trois Points. Bouwbedrijf Salverda won met 7-3 van Le Gong en Zwolle Zuid verloor met 3-8 van zvv Pruts. Het al wekenlang goed presterende Poppe Advocatuur heeft zich inmiddels ook gemengd in de titelstrijd. Wederom kon Poppe drie punten bijschrijven na een klinkende 8-2 zege op Kameroen.


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle