webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

QR code / Corona app VERPLICHT

Informatie Corona Toegangsbewijs en maatregelen

Velen hebben vrijdag 12 november jl de persconferentie gevolgd en waarschijnlijk ook al geïnformeerd over de aanvullende Corona maatregelen voor sportdeelname en bezoekers. In de horeca was het al een begrip, dat je een QR toegangsbewijs diende te laten zien tijdens verblijf, maar nu is het vanaf zaterdag 13 november jl. verplicht voor sporters vanaf 18 jaar die zelf sporten. De horeca is toegankelijk maar sluit om 20.00 uur. Afhaal en meenemen van consumpties is wel mogelijk, maar is niet mogelijk te nuttigen vanaf 20.00 in het restaurant. Ook de tribunes zijn afgesloten voor toeschouwers tot 4 december 2021. 

Helaas, is dit wederom een extra drempel voor sporters om deel te nemen, maar zeker ook voor ons als WRZV zaalvoetbal.

We zijn dan ook verplicht om iedereen die straks het pand binnen komt te vragen naar een geldig Corona toegangsbewijs (QR code), betekent dat je moet kunnen aantonen gevaccineerd te zijn, over een negatieve coronatest te beschikken of antistoffen te hebben opgebouwd na een eerdere positieve coronatest.

Uiteraard zal dit effect hebben voor diverse teamsporten als ook voor ons als WRZV.

Helaas hebben wij geen andere optie dan het beleid uit te voeren en alleen maar sporters toe te laten die beschikken over een geldige QR code.

Er zal dan ook bij binnenkomst gecontroleerd worden en de spelers / bezoekers die geen geldig bewijs hebben mogen helaas het pand niet betreden.

Het is heel ingrijpend voor spelers en ook voor de vrijwilligers die hier straks op moeten controleren. We willen jullie dan ook verzoeken, mee te werken en bij binnenkomst de QR code gereed te hebben, zodat we sneller de toegang kunnen verlenen.

Excuses voor het ongemak en hopende op jullie begrip.

WRZV Zaalvoetbal

Het bestuur


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle