webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

RECORD AANTAL DEELNEMERS WRZV ZAALVOETBALCOMPETITIE

WRZV zaalvoetbalvereniging trapt af met een recordaantal deelnemende teams  

Afgelopen week is de zaalvoetbalcompetitie van start gegaan na een vrij korte zomerpauze. De zaalvoetbalvereniging is de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid. Het komende seizoen komen ruim 1000 senioren wekelijks in actie verdeelt over acht (recreatieve) competities op de maandag en woensdagavond. Er hebben zich dit seizoen een recordaantal teams ingeschreven voor de competitie. Voor het eerst komt het aantal deelnemers met liefst 83 inschrijvingen boven de 80 seniorenteams uit.  

Daarnaast speelt het vlaggenschip van de zaalvoetbalvereniging WRZV/Schildersbedrijf Groeneveld en Zn. dit seizoen in de topklasse E van de landelijke KNVB zaalvoetbalcompetitie. Het team – bestaande uit een samenstelling van spelers uit de recreatieve competitie – speelt komende woensdag 5 september thuis in de WRZV hallen tegen Dynamo uit Lelystad. Het betreft een wedstrijd voor de 1e ronde van de KNVB beker.     

De eerste wedstrijden zijn afgelopen week gespeeld in de hoofdklasse B. Deze klasse bestaat dit seizoen uit 11 teams en behoudens Europanel kwam iedereen in actie. De regerend kampioen KPS Steigerbouw mocht het spits afbijten en speelde de eerste wedstrijd tegen Bordeaux Groen. KPS was beter en wist dat ook in de score uit te drukken (9-3) en heeft zich gelijk gepositioneerd als favoriet. Andere kanshebbers dit seizoen zoals FC Hummel en New York Pizza wisten ook de eerste zege veilig te stellen. Beide teams kwamen in actie met nieuwe aanwinsten. Zo wist FC Hummel nipt met 5-4 te winnen van promovendus Innofeet en was New York Pizza met 7-3 te sterk voor FC Holtenbroek. De andere promovendus Aqua Comfort debuteerde met een 5-4 zege op de routiniers van Dozend/Krijtje FC1.   

De volgende competitieronde is op maandag 3 september en woensdag 5 september. De wedstrijden starten om 18:30 uur en de toegang is vrij. Verder kunt u voor nieuws, informatie, uitslagen en het programma onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl raadplegen.  

Op woensdag 5 september aanvang 19.45 uur speelt WRZV/Schildersbedrijf Groeneveld en Zn. thuis tegen Dynamo Lelystad. Het betreft een duel uit de eerste ronde van de KNVB beker.  

Teams en individuele spelers kunnen zich nog opgeven voor de WRZV Futsal League. De competitie is voor de leeftijd van 15 t/m 18 jarigen en wordt gespeeld op de woensdagmiddag. De competitiewedstrijden duren 2 x 20 minuten.  

Vanaf vrijdagavond 5 oktober organiseert de WRZV Zaalvoetbalvereniging in samenwerking met de KNVB en Sportservice de wekelijkse zaalvoetbal clinics in de WRZV Hallen. De WRZV zaalvoetbalacademie staat onder leiding van de ervaren trainer Lambert Lim Duan. Jeugd in de leeftijd 10 t/m 16 jaar kan deelnemen aan zaalvoetbalacademie. Aanvang training is 17.45 uur. Vooraf aanmelden en inschrijven kunt u een mail sturen aan info@wrzvzaalvoetbal.nl 

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle