webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Seizoensafsluiting WRZV jeugdzaalvoetbal

 

Geslaagd afsluitend zaalvoetbaltoernooi voor jeugd van 10 – 14 jaar!

Een zaalvoetbaltoernooi voor jongeren om voor de zomervakantie de zaalvoetbalprojecten, draaiende vanuit de sportimpuls ‘zaalvoetbal in Zwolle’, op een leuke wijze met elkaar af te sluiten. Plaats van handeling was woensdag wederom de WRZV hal aan de Buitengasthuisstraat en een mooi podium om de sportieve strijd met elkaar aan te gaan. De Olympische gedachte ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ stond centraal, maar bij een toernooi horen ook winnaars. De titel ging, na een zeer spannende finale, naar het team van IFC Donaci. 

zaalvoetbal zwolle Donaci kampioen VO eindtoernooi

Toernooi

Het toernooi was opgezet om jongeren die wekelijks deelnemen aan de zaalvoetbalacademie voor jeugd (10-14 jaar) op vrijdagavond, een leuke afsluiting te bieden voor de zomervakantie. Daarnaast zijn alle jongeren uitgenodigd die deel hebben genomen aan de Voortgezet Onderwijs scholencompetitie zaalvoetbal, om zich individueel of als team aan te melden. Zodoende ontstond er weer een mooie mix van teams gevormd uit het onderwijs, de vereniging en de buurt. Een laagdrempelige manier om jongeren kennis te laten maken met zaalvoetbal en met zelfgevormde teams een toernooi met elkaar te spelen. Maar liefst zeven teams namen woensdagmiddag deel aan het recreatieve toernooi, waardoor er ruim 50 jongeren actief deelnamen. Sportiviteit en respect voor elkaar was volop te zien, maar er werd ook voor elke meter gestreden om de wedstrijd winnend af te sluiten. In een spannende finale, waarbij de 1-1 eindstand op het scorebord stond, ging het team van IFC Donaci er op doelsaldo met de titel vandoor. Het team van sv Hotspot eindigde hierdoor op een goede tweede plaats, gevolgd door Shivano’s Company.

Toekomst
Na het grote succes van alle zaalvoetbalactiviteiten voor jeugd afgelopen seizoen, is er ook na de zomervakantie weer volop kans om aan zaalvoetbal deel te nemen bij de WRZV zaalvoetbalvereniging.
Trotse voorzitter, Freddy Eikelboom, van de WRZV zaalvoetbalvereniging: “Wat heb ik genoten van al de zaalvoetballende jeugd afgelopen jaar, onder de vlag van onze vereniging. Jongeren van 10 t/m 18 jaar hebben volop kans gehad kennis te maken met zaalvoetbal en zich hierin te ontwikkelen. We zijn achter de schermen al druk bezig met de invulling van het nieuwe seizoen op het gebied van deskundigheidsbevordering voor begeleiding vanuit de WRZV zaalvoetbalvereniging, invulling van de nieuwe projecten en samenwerkingsverbanden met ander organisaties/ verenigingen! Zo staat er in de herfstvakantie een clinic van PEC Zwolle in de WRZV hal op het programma en in de kerstvakantie is weer ons jaarlijks terugkerende Zwols Jeugdkampioenschap Zaalvoetbal. Ons doel is om Zwolle op de kaart te zetten wat zaalvoetbal voor jeugd betreft en jongeren van elk kaliber de kans te geven kennis te maken met de sport en onze vereniging”.
Ook Koen Tip en Dion Reijnen van SportService Zwolle zijn zeer te spreken over het afgelopen seizoen: “Het is geweldig dat we middels zaalvoetbal een samenwerking met het onderwijs tot stand hebben kunnen brengen, jongeren van verschillende wijken/ culturen met elkaar in contact kondenn brengen en een structureel moment zaalvoetbal in de week hebben gerealiseerd bij de WRZV zaalvoetbalvereniging.
De vereniging als plek waar jongeren samen kunnen komen, kennis kunnen maken met zaalvoetbal en zich hierin optimaal kunnen ontwikkelen!”

Geïnteresseerden die meer willen weten over zaalvoetbalactiviteiten voor jeugd aankomend seizoen, kunnen contact opnemen met Koen Tip, door te mailen naar k.tip@sportservicezwolle.nl of bellen (038) 4236686.


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle