webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Spanning te snijden in kampioensrace WRZV hoofklasse

Spanning te snijden in kampioensrace WRZV hoofdklasse

In de 1e klasse C van de WRZV zaalvoetbalcompetitie op de woensdagavond zijn de prijzen voor dit seizoen bijna verdeeld. Innofeet is ongeslagen kampioen en lijkt op weg naar de 100% winstscore dit seizoen na wederom een zege. Deze week was Poppe Advocatuur het slachtoffer en werd met 7-3 teruggewezen. Door het kampioenschap van Innofeet gaat de 1e periode over naar Le Gong, die 2e werd in de eindstand van de 1e periode. Voor de winst van de 2e periode zijn nog een aantal teams in de race waaronder Jan Groen (8-18) en Kameroen (7-15). Beide teams wisten te winnen. Jan Groen was met 5-3 te sterk voor Salverda Bouw 1 en Kameroen won met 11-2 van Neptunes'12. Verder wist FC Patron wederom een wedstrijd te winnen. Nu werd Admiraal Steakhouse met 7-4 verslagen. Le Gong wist zvv Pruts te verslaan met 6-2.

FC Hummel heeft de koppositie weer overgenomen, na een 4-1 zege op de Belgische Keizer 2, van KPS Steigerbouw. De Steigerbouwer konden niet in actie komen, omdat KPS met zijn spelers steigers moest bouwen afgelopen woensdag voor de finale in de play-off tussen Almere City FC en De Graafschap. Het blijft hierdoor spannend in de hoofdklasse. De 1e periode gaat naar KPS of bij kampioenschap naar FC Hummel. Voor de 2e periode zijn beide teams ook in de race, waardoor deze periode in handen lijkt te komen van New York Pizza, aangezien Dozend/Krijtje FC als kanshebber verloor van Karba (4-6). De overige teams komen niet in aanmerking meer voor de 2e periode. Bordeaux Groen is bezig aan een goede reeks en bewees dat door ook YBC met 13-5 te verslaan.

In de 1e klasse A liep kersvers kampioen LPB’17 tegen zijn eerste nederlaag aan dit seizoen. Het door blessures gehavende team moet de meerdere erkennen in Ballin, die met 3-4 nipt wist te winnen. Kjelvik SVI wist met 11-4 te winnen van Old Stars United. Door het kampioenschap van LPB’17 gaat de 1e periode over naar Old Stars United, die in deze periode samen met Ballin op een gedeelde 2e plaats eindigde maar het onderlinge resultaat als voordeel had op Ballin. De 2e periode komt voor rekening van Kjelvik SVI die met 19 uit 7 aan kop gaat en niet meer ingehaald kan worden door de directe concurrentie Ballin (18 uit 8). Exact Software komt volgende seizoen na jaren een klasse lager uit na wederom een 1-5 nederlaag. Dit keer was zvv Present veel te sterk voor de degradant. Cycloon Zwolle wist met 6-3 te winnen van de Belgische Keizer 1 en VIPS was met 5-3 te sterk voor FC Auto Siero.  

Ook in de hoofdklasse A is de strijd om de titel nog niet beslist tussen Gebroeders Postma en Tabonon Sportschool. Beide kemphanen komen woensdag 6 juni nog onderling tegen elkaar in actie, maar mocht beiden geen punten laten tegen de lager geklasseerde teams. Zo wist Tabonon Sportschool met 11-5 te winnen van HubTo en won Postma met 8-4 van Diaspora. Bola-Lah! was met 9-3 te sterk voor Kletsen en Proeven en Stip Entertainment wist Bafana Bafana met 8-5 te verslaan. Hanz won met 1-0 van nummer laatst Bola-Lah! Satu.

De volgende competitieronde vindt plaats op woensdag 23 mei in de WRZV hallen de wedstrijden starten om 18.30 uur.

KNVB hoofdklasser WRZV Zwolle speelt vrijdagavond de return in de play-off wedstrijd in Wychen tegen Alverna. De thuiswedstrijd werd met 4-4 gelijkgespeeld. Bij winst gaat de WRZV de volgende ronde in voor de play-off voor promotie naar de Topklasse.  

                     

 

 

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle