webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Tabonon winnaar 39e Jopie van Kilsdonktoernooi

Afgelopen zaterdag werd in de WRZV hallen het jaarlijkse Jopie van Kilsdonktoernooi door de WRZV georganiseerd. Totaal achttien herenteams en vier damesteams streden vanaf de vroege morgen tot in de late middag om de grote wisselbekers.

zaalvoetbal zwolle foto jvk17 finalisten vtr benz en tabonon

De wedstrijden in de poulefase gaven een wisselen beeld qua spanning. De poule waar latere finalist VT Benz zat was achteraf het meest spannend. In de deze poule wist SC PEC Zwolle bijna te verrassen na een goede start en een gelijkspel tegen latere kwartfinalist KPS Steigerbouw. VT Benz verloor in de poule verrassend van KPS en won uiteindelijk van ZWOVAA, waardoor de Kampenaren als nummer één in de poule zich kon plaatsen voor de kwartfinales. 

De andere finalisten voor de kwartfinales waren titelverdediger Connipony Rosteam, Oud-Edon, Marrakech, Tabonon en The Black Stars. Connipony Rosteam had strafschoppen nodig om Oud Edon te verslaan en de halve finales te bereiken. Hetzelfde overkwam ook Marrakach, die nipt na winst op strafschoppen zich kon opmaken voor de halve finales. VT Benz versloeg dit keer wel de steigerbouwers van KPS en Tabonon was te sterk voor ZWOVAA.

De halve finales leverde ook mooie affiches op. Zo won VT Benz met 2-1 van Marrakech en zo schakelde Tabonon de titelverdediger Connipony Rosteam uit. 

De dames finale werd met 2-0 gewonnen door Exstudiantes, die in een spannend duel te sterk was voor vvBerkum                                  

zaalvoetbal zwolle foto jvk17 finale exstudiantes en vv berkum.

De laatste wedstrijd van de dag was de herenfinale tussen Tabonon en VT Benz. Tabonon kwam na meerdere kansen terecht op voorsprong via Mehran Ali Pour Asli. VT Benz bracht de spanning terug, maar was uiteindelijk niet opgewassen tegen de finalist van vorig jaar. Onder aanvoering van Caleb Rahajaan wist Tabonon nog tweemaal te scoren en won de finale met 3-1.

zaalvoetbal zwolle foto jvk17 winnaar tabonon

De fair play prijzen waren bij de heren voor Pandje2.0 en bij de dames voor de Zwolfjes.

zaalvoetbal zwolle foto jvk17 winnaar exstudiantes dames

 

Speler van het toernooi was Caleb Rahajaan en bij de dames Lorie Schepers. Beiden ontvingen uit de handen van WRZV voorzitter Freddy Eikelboom en de familie van Kilsdonk een prachtige glazen beeld.

 

 

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Vacatures

vacature scheidsrechters

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

WRZV Webshop

klik hier om naar de webshop te gaan.

Sponsoren

 
Partners
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
Goud
webdesign zwolle f34ed6 5b62d605b2d748ef9a7c1e11fd108b4c
 
Zilver
zaalvoetbal zwolle Groeneveld logo
Brons
webdesign zwolle Logo L&M Nieuw
zaalvoetbal zwolle 012
 

Sponsor jeugd academie

webdesign zwolle IMG 0792

 

webdesigner in Zwolle