webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Titel hoofdklasse B prooi voor Vastgoed Dalfsen

Vastgoed Dalfsen kampioen WRZV hoofdklasse B

Na een spannende wedstrijd tegen de Belgische Keizer 2 is Vastgoed Dalfsen de kampioen in de hoofdklasse B. Het afgelopen seizoen streed de ploeg uit Dalfsen samen met FC Hummel om de titel. Bij verlies van Vastgoed en winst FC Hummel zou de laatste alsnog het kampioenschap kunnen vieren. De Dalfsenaren lieten het niet zo ver komen en wisten op de slotdag het kampioenschap op te eisen na een nipte 4-2 zege op de Belgische Keizer 2.

zaalvoetbal zwolle Vastgoed Dalfsen kampioen hoofdklasse B 20162017

Verder verloor Krijtje FC met 3-5 van Bordeaux Groen. Krijtje wist wel de 2e periode te winnen door een beter onderling resultaat met de concurrent AVC. FC Hummel eindigde als tweede in de eindstand na een 6-3 zege op Europanel. AVC won eerder op de avond met 8-7 van YBC en The Green Room won krap met 2-1 van Neptunes’12.      

In de eerste klasse C kon KPS Steigerbouw bij winst de champagne ontkurken en het kampioenschap vieren. Halverwege de 2e helft zaten de steigerbouwers van Richard Visscher op rozen nadat de gebroeders Andreas en Stefano Chaar de ploeg op een 4-2 voorsprong hadden gezet. Aqua Comfort zat er toen al aardig doorheen en probeerde het op de counter. KPS ging ondanks de voorsprong toch op zoek naar de vijfde treffer en speelde van achteruit te onzorgvuldig. Twee keer knullig balverlies werd keihard afgestraft door Aqua Comfort die hiermee de stand gelijk wist te trekken. De laatste minuten zette KPS wel aan, maar was in de afwerking te nerveus en onzorgvuldig. Het gelijke spel was een grote teleurstelling voor de spelers van KPS. “We hebben het zelf laten liggen door slecht uitverdedigen. Jammer, we moeten nu hopen op een verrassing van Edon tegen Banlieu”, aldus coach Visscher.  Pandje 2.0 wist met 5-3 te winnen van degradant FC Pitt en Grandesco won knap met 7-5 van Innofeet. L&M Workwear verloor haar laatste wedstrijd dit seizoen met 6-7 van de Thrillseekers.

Ook in de eerste klasse A van de maandag competitie blijft het tot de slotdag spannend. Koploper Asero kon bij winst of gelijk spelen de titel pakken, maar moest eerst in een rechtstreek duel afrekenen met de concurrent Old Stars. De Old Stars hadden een goede eerste helft van het seizoen maar zag in het tweede bedrijf Asero langszij komen. In een leuk, maar spannend duel wist Old Stars United alsnog orde op zaken te stellen door met 7-5 te winnen van Asero. Bij winst in het volgende duel tegen rode lantaarndrager TGL Football kunnen de ‘Old Stars’ de medailles in ontvangst nemen. Marrakech wist het seizoen ook goed af te sluiten na een mindere periode door met 9-4 te winnen van FC Blikkie. Cycloon versloeg Exact met 6-4 en De Bever Boys waren met 7-4 te sterk voor Schildersbedrijf Middendorp. Minoyu Restaurant wist eindelijk weer eens te winnen en won het ‘kelderduel’ met 11-4 van Motivo.    


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle