webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Titelfavoriet Aqua Comfort boekt wederom zege

Aqua Comfort Zwartewaterland blijft winnen

Titelfavoriet in de 1e klasse D Aqua Comfort Zwartewaterland wist flink uit te halen met de 13-1 zege op Pandje 2.0. Ook KGK Klusgeklaard wist met 9-6 te winnen van Absens Carens 1 en zvt Edon won nipt met 3-2 van Grandesco. Keijl Flevo Holland blijft na de 11-5 winst op Team Tiki-Taka in het spoor van Aqua Comfort. L&M Workwear won met 6-5 van Topcareerz.

Koploper in de 2e klasse A Bluefinger Wolves had een zware dobber aan de De Haan Caravans. In een boeiend en doelpuntrijk duel waren de Bluefingers het gelukkigst en wonnen met 7-5. Concurrent in de titelstrijd de Mooie Mannen Brigade had een makkelijke avond en wist Motivo met 7-1 te verslaan. TGL Football en Absens Carens 2 deelden met 2-2 de punten en Cafe de Hetebrij was met 9-8 nipt te sterk voor FC Blikkie. De Bever Boys wonnen met 2-1 van SC PEC Zwolle.

Ook Marrakech wist weer te winnen. Atletico Zwolle werd met 1-14 verslagen door de ongeslagen koploper waar Kelvin Groothand een hoofdrol vervulde. Exstudiantes Zwolle wist met 9-4 de Hermanos te verslaan en Zwolle Zuid won met 5-4 van Anico. ZWB was met 15-8 te sterk voor Nico Brillen en de Blije Kornuiten pakt de volle winst tegen De Blauwe Muggen (14-3).

In de 2e klasse B lijkt koploper All Stars, na de nederlaag eerder tegen IJsselhallen Zwolle, de draad kwijt te zijn. Ook deze week verloor All Stars met liefst 2-10 van Wilco’s Ultimate Team. Concurrent Macs Moves won daarentegen wel met 6-3 van FC Pitt. Ook IJsselhallen Zwolle rukt op in de stand na wederom een zege. Dit keer werd een 4-8 achterstand in de laatste tien minuten omgezet in een 10-8 overwinning. Flexible+ won met 7-4 van Campingteam 3 en PionPlus moest met een 2-5 nederlaag haar meerdere erkennen in Salverda Bouw 2.

De volgende competitieronde wordt gespeeld op maandag 26 en woensdag 28 maart. Aanvang wedstrijden 18.30 uur. Verder staat woensdagavond 4 april de derby uit de KNVB hoofdklasse tussen WRZV Zwolle en SVI (2) op het programma. Deze wedstrijd wordt gespeeld in de WRZV hallen en begint om 20.30 uur. Vrijdagavond 17.45 uur staat voor de jeugd de zaalvoetbalacademie op het programma. Voor informatie en deelname over jeugdactiviteiten kunt u mailen naar Lambert Lim Duan jeugd@wrzvzaalvoetbal.nl

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle