webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Vastgoed Dalfsen en FC Hummel leiden de dans in de hoofdklasse B

In de hoofdklasse B stond met het duel tussen Vastgoed Dalfsen en AVC een interessant affiche op het programma. AVC had zich versterkt met Nima Shimeri en Vastgoed Dalfsen had nog een ongeslagen status. Het was vooral Rick van Faassen van de Dalfser ploeg, die met mooie acties en liefst zes doelpunten eigenhandig AVC de ‘nek omdraaide’. Vastgoed Dalfsen zegevierde met 12-6 en is medekoploper in de hoofdklasse B.

De andere kanshebber voor de titel FC Hummel bleef koploper, omdat het doelsaldo beter is dan Vastgoed uit Dalfsen. In een fysiek duel was FC Hummel oppermachtig tegen de routiniers van Neptunes’12. In het begin kwam Neptunes’12 nog aardig mee, maar miste Erwin Tulen de kans op de gelijkmaker. FC Hummel wist vervolgens vrij gemakkelijk onder aanvoering van Felix Noordberger uit te lopen en de wedstrijd in het slot te gooien. FC Hummel won met 10-2. Krijtje FC had het niet gemakkelijk tegen The Green Room maar won uiteindelijk de wedstrijd met 8-4. Bij Krijtje FC werd een feestje gevierd omdat Bastiaan Koopman zijn 100e treffer maakte in dienst voor de ‘witte brigade’.  De Belgische Keizer 2 doet dit seizoen ook goed mee en wist na het gelijke spel in de vorige competitieronde nu wel te winnen. Europanel werd nipt met 5-4 verslagen en daarmee staat de ‘Belg’ op de derde plaats met tien punten uit vier duels.  

In de maandag hoofdklasse konden de Gebroeders Postma weer aantreden met weliswaar nog veel jongens die hinder ondervonden van een blessure. Peter Opdam maakte na lange tijd weer zijn rentree en dit was te merken. Postma won in een attractief duel uiteindelijk met 7-6 van Stip Entertainment. Koploper VT Benz had geen gemakkelijke avond tegen Kletsen en Proeven. Het doelpuntrijke duel werd uiteindelijk met 9-6 gewonnen door de ploeg uit Kampen. Diaspora boekte een makkelijk overwinning door Het Beugeltje met 9-2 te verslaan. Bafana Bafana wist een verrassende 8-5 zege te boeken op Dozend.

In de tweede klasse maandag was er wederom een zege voor Asero Futsal. Leger des Heils verloor met grote cijfer (2-12). Old Stars United behield de koppositie door FC Blikkie met 3-1 te verslaan. Bola-Lah! Satu verstevigde de positie in het linker rijtje door met 11-3 te winnen van TGL Football. De supporters van PEC Zwolle konden eindelijk een feestje vieren. Ze wisten in een pittig potje voetbal met 4-3 te winnen van Schildersbedrijf Middendorp. Hanz kwam net te kort tegen de Bluefinger Wolves en verloren met 6-7.

Innofeet is de nieuwe lijstaanvoerder in de eerste klasse C nadat koploper Thrillseekers een verrassende nederlaag 4-7 leed tegen Aqua Comfort. Innofeet had zelf een gemakkelijke avond en wist met 7-0 te winnen van Pandje 2.0. De middenmoters FC Banlieu en L&M Workwear deelden met 6-6 de punten. KPS Steigerbouw wist het duel met Styrinth pas in de slotfase te beslissen en won met 7-5. ZVT Edon was met een 9-3 zege veel te sterk voor FC Pitt.


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle