webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Volle tribune bij Hermanos

Volle tribunes in WRZV bij wedstrijden Hermanos 

Er werd al over gesproken in de wandelgangen, maar deze week stonden er wederom zo'n 60 Hermanos supporters op de tribunes van de WRZV, om hun helden aan te moedigen tegen het team van de Blauwe Muggen.  

Het leek op de late maandagavond wel een heksenketel. Andere toeschouwers gaven aan dat dit weer leek op de vervlogen en mooie top tijden in de IJsselhallen, waar wekelijks honderden toeschouwers de zaalvoetbalwedstrijden van de WRZV competitie bezochten. Zo ook gisteravond werden de Hermanos vijftig minuten lang luid aangemoedigd door hun fans. Dit gaf de Hermanos vleugels en wisten dan ook een verdiende 4-1 voorsprong te nemen op De Blauwe Muggen, die aardig onder de indruk waren. De 2e helft wisten de Blauwe Muggen zich onder de druk uit te voetballen en kwamen na op 4-4 te zijn gekomen zelfs op voorsprong. Het was keeper Thom Meulman van de Hermanos die vlak voor tijd onder luid gejuich de gelijkmaker produceerde. Toch waren het de Blauwe Muggen die in de slotfase met de zege er vandoor gingen. Coach Bernardo Timmerman van Hermanos was uiteraard teleurgesteld. "Wat hebben we het hier weggegeven. We namen een 4-1 voorsprong en verloren daarna onze focus. Vervolgens kregen we de deksel op onze neus. Onnodig verlies"  

Koploper in de 1e klasse Marrakech had geen kind aan de Blije Kornuiten en won met 10-2. Ook ZWB wist een goede prestatie te boeken door FC United met 3-2 te verslaan. Zwolle Zuid versloeg in een leuk duel Anico met 5-2. 

In de 2e klasse A waren de supporters van PEC Zwolle niet opgewassen tegen FC Blikkie en verloren met 3-10. Het team van De Haan Caravans had veel blessureleed en moest een aantal belangrijke spelers missen. Dit was uiteindelijk ook te zien in het eindresultaat. Koploper The Bluefinger Wolves was met 1-8 veel te sterk. De Mooie Mannen Brigade blijft het goed doen in de competitie door Motivo met 7-1 te verslaan. Absens Carens 2 verloor met 5-11 van de Bever Boys. 

Lijstaanvoerder in de 1e klasse A LPB'17 won het duel om de koppositie met 5-1 van Ballin en Kjelvik/SVI won onder aanvoering van oud FC Zwolle speler Henk van Steeg met 12-7 van Cycloon Zwolle. 

Dozend/Krijtje FC kwam in de hoofdklasse topper tegen New York Pizza nipt met 3-5 tekort. Voor New York Pizza was Jeffrey Groeneveld met twee doelpunten goed op de dreef. YBC won na de zeperd vorige week tegen FCHummel verrassend van Karba. Het sportieve duel eindigde in 10-3 zege voor YBC.

IJsselhallen Zwolle was met 7-0 te sterk voor FC Pitt en nestelde zich nog steviger in de top van de 2e klasse B. Salverda Bouw 2 was met 5-2 te sterk voor PionPlus.  

Koploper Innofeet versloeg in de topper Jan Groen met 9-2 en lijkt op dit moment de titelkandidaat in de 1e klasse D. Koploper Aqua Comfort wist zijn positie te behouden in de 1e klasse C na een 13-3 winst op Pandje 2.0. KGK Klusgeklaard en Grandesco schotelden het publiek een leuke wedstrijd voor. Het duel ging gelijk op, maar KGK wist nipt de winst veilig te stellen (7-6). Het jeugdige L&M Workwear (komend vanuit de WRZV jeugdleague) wist het eerste puntje te pakken door met 3-3 gelijk te spelen tegen Topcareerz. Absens Carens 1 en Team Tiki-Taka besloten de voetbalavond in de WRZV met een 5-5 gelijkspel.  

De volgende competitieronde staat gepland op maandag 6 en woensdag 8 november 2017. Aanvang wedstrijden 18.30 uur. WRZV Zwolle speelt woensdag 8 november in de WRZV hallen het thuisduel tegen t' Hoekje uit Oldenzaal. De wedstrijd begint om 20.30 uur.


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle