webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

VT Benz WRZV kampioen 2016

De zaalvoetballers van de WRZV hebben afgelopen vrijdag een lang zaalvoetbalseizoen op een sportieve en gezellige wijze afgesloten in de WRZV hallen. Tijdens de kampioensavond kwamen de (periode) kampioenen onderling in actie en op deze avond werd uitgemaakt wie het beste WRZV zaalvoetbalteam is. Ook waren er de verkiezingen voor scheidsrechter, speler en keeper van het jaar. De genomineerde spelers en scheidsrechters krijgen op deze avond de kans om de nominaties waar te maken. Hetzelfde gold voor de genomineerde Fair Play teams.

webdesign zwolle VT Benz WRZV kampioen 2016

Op de kampioensavond kwamen 18 teams in actie verdeeld over zes poules van drie. De genomineerde Fair Play teams streden onderling in een eigen poule voor de Fair Play titel.

Er waren veel spannende wedstrijden in de poules, die in sommige gevallen superspannend waren en onder veel publiek werden gespeeld. Zo stond er een mooi affiche op het programma in de poule tussen de teams van Café Lucky en de Gebroeders Postma. Beide teams hadden genoeg aan een remise, maar gingen terecht voor de winst en vervulden hiermee hun sportieve plicht. Uiteindelijk was het Willem Bel die het duel besliste en Café Lucky de 4-3 zege bezorgde. Een soortgelijk affiche stond er ook tussen Bola-Lah! en Tabonon Sportschool op het programma. Beide teams hadden genoeg aan een remise. Helaas deed deze wedstrijd al snel terugdenken aan de salonremise in 1988 tussen PEC Zwolle en FC Volendam en was er van een duel geen sprak.

Zowel Bola-Lah! als Tabonon plaatsten zich door dit onderonsje voor de kwartfinales, maar kregen uiteindelijk keihard de deksel op de neus en werden uitgeschakeld. In de halve finales troffen Café Lucky en de Gebroeders Postma elkaar weer. Ook deze keer was de wedstrijd spannend en trok wederom Café Lucky heel knap aan het langste eind. In de andere halve finale kwam FC Hummel (verantwoordelijk voor de uitschakeling van titelverdediger Tabonon) nipt tekort tegen VT Benz (1-2).

De finale tussen Café Lucky en VT Benz uit Kampen was voor beide ploegen een ware slijtageslag. Het toernooi, de warmte en het aantal gespeelde minuten op deze avond speelde iedereen tijdens het slotstuk parten. Zo hadden de spelers van VT Benz ook nog te kampen personele problemen en natuurlijk de ramadan. Het was in de wedstrijd Café Lucky die als eerste ten strijde trok, maar niet tot scoren wist te komen. Door compact te spelen en in de omschakeling snel te handelen wist VT Benz aan de hand van Hicham Ziyech de score te openen en uiteindelijk het moegestreden Café Lucky met 4-1 te verslaan.  Aanvoerder Peter van Rijszen (Café Lucky) was blij met het resultaat. “We zijn heel ver gekomen en ons best gedaan. Jammer dat we de finale niet hebben gewonnen. Als eersteklasser mogen we trots zijn op dit resultaat”.

webdesign zwolle prijsuitreiking met VT Benz als WRZV kampioen 2016

VT Benz uit Kampen volop in de prijzen tijdens kampioensavond 2016

Tijdens de prijsuitreiking werden alle kampioenen naar voren gehaald en werd VT Benz gehuldigd als Algemeen WRZV kampioen 2016. Verder werden Hicham Ziyech (VT Benz) en Niels Krijnen (FC Hummel) verkozen tot WRZV speler en keeper van het jaar. Scheidsrechter Freddy Mobach is scheidsrechter van het jaar. Het zaalvoetbalteam Opgezwolle bleef Brockbernd en SC PEC Zwolle nipt voor in de verkiezing tot Fair Play team van het jaar.

webdesign zwolle Niels Krijnen FC Hummel keeper van het jaarwebdesign zwolle Hicham Ziyech WRZV speler van het jaar 2016

Foto links: WRZV Keeper van het jaar en rechts speler van het jaar Hiycham Ziyech met voorzitter Freddy Eikelboom en dochter Manuela. 

De zaalvoetballers gaan nu op vakantie en de nieuwe WRZV competitie start op maandag 29 en 31 augustus 2016. Aan de competitie nemen liefst vijfenzeventig teams deel verdeeld over zeven competities. Verder zal komend seizoen de WRZV Zwolle uitkomen in de KNVB competitie. In de Hoofdklasse G treffen de WRZV’ers de Zwolse teams IFC Donaci en SVI. De thuiswedstrijden worden gespeeld in de WRZV hallen op de maandag. Vaste aanvangstijd is 19.45 uur.           

                            


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle