webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

Willem Bel brengt met dubbele hattrick WRZV aan de leiding KNVB hoofdklasse

Willem Bel brengt met dubbele hattrick WRZV Zwolle aan kop KNVB hoofdklasse

zaalvoetbal zwolle Willem Bel in actie

Er stond een kraker in de KNVB hoofdklasse zaalvoetbal op het programma met de wedstrijd tussen WRZV Zwolle en Jong Eagels / Markt’19 uit Oldenzaal. Beide teams hadden de minste verliespunten tot op heden en de winnaar kon de koppositie overnemen van Morado uit Nijmegen.

Voorafgaand aan de wedstrijd tijdens de warming up klonk Opgezwolle met Verre Oosten luid uit door speakers in de Bep Bakhuyshal. Tom IJzerman had de nummers doorgegeven aan de DJ. “Dit is zo onwijs gaaf tijdens de warming-up en dat het een positief effect heeft hebben we wel laten merken”, aldus een goedgemutste aanvoerder,

De WRZV zette direct na de aftrap de ploeg uit Oldenzaal flink onder druk. Het leverde drie kansen op, maar die werden nog knap gekeerd door de doelman. Uiteindelijk was het Willem Bel die met twee identieke acties links buitenom de keeper twee maal kansloos liet (2-0). Jong Eagels wist wel direct na concentratieverlies van de WRZV tegen te scoren (2-1), maar wederom was het Bel die met een weergaloze actie en dit rechtsom zijn eerste hattrick van de avond maakte (3-1). WRZV bleef aanzetten en creëerde kans op kans. Mooie uitgespeelde kansen leverde doelpunten op van Marc van der Vegte en Jabir Mazouz (5-1). Vlak voor rust tekende Mazouz, met zijn tweede treffer, voor de ruststand (6-2).

Na rust was het weer WRZV die het spel bepaalde, maar zag het team uit Oldenzaal steeds meer druk uitoefenen met een soort van alles of niets offensief. Echter wist Jeffrey Groeneveld knap de bal te veroveren en met een snelle omschakeling bracht hij van der Vegte in scoringspositie. Na een eerdere hakbal, die mislukte, wist van der Vegte nu wel te scoren (7-2). WRZV dacht dat de zege nu wel binnen was en ging verslappen. De Zwollenaren geven steeds meer ruimte weg aan de tukkers, die hiervan twee konden profiteren (7-4). De ploeg uit Oldenzaal mocht weer hopen en gingen nog een keer volle bak. Tot Willem Bel weer in het veld kwam en voor de tweede keer deze avond zijn momentum had en wederom drie geweldige doelpunten scoorde en daarmee ook zijn dubbele hattrick deze avond (10-4). Ook het slotakkoord was voor de WRZV met veel balbezit, wat uitmondde in het laatste doelpunt van de avond (11-4). Direct na afloop schalde: “Ik ben als Zwollenaar geboren door de speakers” van de WRZV Hallen.

Willem Bel bleef er na afloop rustig onder toen zijn medespelers hem feliciteerde en om de hals vlogen. “Ja, het ging vandaag wel lekker! Zes doelpunten? Mooi, hé? Staan we nu wel bovenaan? Maar we moeten wel scherp blijven ook bij een voorsprong”, gaf Willem Bel als reactie.

WRZV Zwolle gaat nu alleen aan de leiding in de hoofdklasse F met 19 punten uit 8 duels. Morado uit Nijmegen volgt op twee punten en Jong Eagels / Markt 19 staat op de derde plek. Maandag 27 november gaat de WRZV op bezoek bij ASVD in Dronten. De volgende thuiswedstrijd van WRZV Zwolle wordt gespeeld op woensdag 6 december in de WRZV hallen tegen Dynamo uit Lelystad. Aanvang wedstrijd 20.30 uur.

    


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle