webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

WRZV begroet wederom nieuwe kampioenen

WRZV Zwolle begroet ook deze week weer kampioenen

Het zat er al een aantal weken aan te komen, dat Marrakech de champagne mocht ontkurken. Afgelopen week wist de lijstaanvoerder van de eerste competitiedag dan ook het kampioenschap te vieren na een 16-2 zege op De Blauwe Muggen. Als debutant presteert Exstudiantes Zwolle uitstekend in de 1e klasse B. Na de 7-3 zege op ZWB eindigen de (voormalige) studenten op een verdienstelijke 2e plaats. Voor de 3e plaats komen nog meerdere teams in aanmerking, maar zowel de Blije Kornuiten, ZWB als Zwolle Zuid verloren hun wedstrijd. Zwolle Zuid ging verrassend onderuit tegen het sterk voetballende Hermanos (2-6) en de Blije Kornuiten kregen met 3-11 behoorlijk klop van Anico. Verder was er nog een verrassing te zien op de late avond. Het team van Nico Brillen wist zijn eerste zege van het seizoen te noteren door Atletico Zwolle met 6-4 te verslaan.

Afgelopen woensdag wisten ook Aqua Comfort en All Stars de titel te pakken in de 1e klasse D en 2e klasse B. Aqua Comfort wist zonder nederlaag de titel op te eisen na een 13-4 zege op zvt Edon. Ook All Stars ontvingen de kampioensmedailles uit handen van het WRZV bestuur na een 6-3 zege op Macs Moves. Aqua Comfort keert na twee jaar terug op het hoogste niveau en All Stars gaan debuteren in de 1e klasse.

De spanning in de 2e klasse A is weer enigszins terug na het verlies van titelfavoriet The Bluefinger Wolves. De koploper ging kopje onder tegen de routiniers van Cafe de Hetebrij. In een leuk maar zeker spannend duel wist Café de Hetebrij met 5-4 te winnen. De concurrentie liet het ook enigszins afweten. De Mooie Mannen Brigade hadden ook een slechte dag, getuige de halve misstap door met 5-5 gelijk te spelen tegen laagvlieger Absens Carens 2. Het blijft dan ook enorm spannend in de 2e klasse A temeer beide teams nog tegen elkaar spelen en in een rechtstreeks duel gaan uitmaken wie de beste is. FC Blikkie is na 8-5 winst op de Bever Boys nog in de race met Café de Hetebrij voor de 3e plaats. Zeges waren er ook voor SC PEC Zwolle en de Haan Caravans. Beide teams wisten te winnen van respectievelijk Motivo (6-1) en TGL Football (5-2).

De volgende competitieronde vindt plaats op maandag 30 april en woensdag 2 mei in de WRZV hallen de wedstrijden starten om 18.30 uur.

                    

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle