webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

WRZV jeugdzaalvoetbal toernooi en PEC Zwolle clinic in herfstvakantie

Op dinsdag 18 oktober, in de herfstvakantie, organiseert de WRZV Zaalvoetbalvereniging een zaalvoetbaltoernooi voor jongeren in de leeftijd van 10 t/m 15 jaar. Deelnemers van de VO-scholencompetitie, de zaalvoetbalacademie, maar ook andere geïnteresseerden kunnen de sportieve strijd met elkaar aangaan.
Daarnaast komen de (oud) PEC Zwolle spelers Joost Broerse en Wouter Marinus langs om de jeugd van de ‘zaalvoetbalacademie’ een clinic zaalvoetbal aan te bieden.
 

 

ZWOLLE – Op dinsdag 18 oktober organiseert de WRZV zaalvoetbal wederom een zaalvoetbaltoernooi voor jongeren van 10 t/m 15 jaar. “Het succes van onze zomerse seizoensafsluiting voor de jeugd willen we hiermee een goed vervolg geven. Daarnaast willen we inspelen op de wensen en behoeften van de deelnemers aan de VO-scholencompetitie en onze eigen zaalvoetbalacademie, die graag onderling sportieve wedstrijdjes willen spelen. Ook willen wij graag andere jongeren in de schoolvakantie een zinvolle vrijetijdsbesteding te bieden, in de vorm van sport en bewegen en dit geval zaalvoetbal.
Naast onze reguliere competitie op de maandag- en woensdagavond, willen we dit seizoen de jeugd nog meer betrekken binnen onze vereniging”, aldus voorzitter Freddy Eikelboom.
Jongeren die geïnteresseerd zijn en blijven in zaalvoetballen, kunnen op vrijdagavond terecht bij de zaalvoetbalacademie van de WRZV zaalvoetbalvereniging. Eikelboom: “wekelijks komen er op de vrijdagavond zo’n 15 tot 20 jongeren trainen, onder begeleiding van onze trainers. Binnen een veilige omgeving kunnen jongeren zich ontwikkelen en lekker met elkaar zaalvoetballen. De trainingen beginnen om 18.00 uur en iedereen in de leeftijd van 10 t/m 15 jaar is welkom”.

Aanmelden
Wil jij meedoen aan het zaalvoetbaltoernooi in de herfstvakantie? Stel snel een team samen en neem contact op met Dion Reijnen via dion@sportservicezwolle.nl.
Een team, samen te stellen vanuit bijvoorbeeld de buurt, van school of de vereniging, bestaat uit minimaal 5 en maximaal 8 spelers. Opgeven kan in de leeftijdscategorie 10 t/m 12 jaar of 13 t/m 15 jaar. Aanmelden kan t/m vrijdag 14 oktober
2016.

 

 

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle