webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

WRZV koplopers blijven winnen

WRZV koplopers blijven winnen

In de 2e klasse A had koploper Bluefinger Wolves een zware avond tegen de Bever Boys. De Wolves wisten uiteindelijk wel met de volle buit er vandoor te gaan na een 1-2 zege. Directe concurrent en achtervolger de Mooie Mannen Brigade wist ook ternauwernood aan puntenverlies tegen Café de Hetebrij te ontsnappen. Café de Hetebrij deed niet onder en had de beste kansen, maar moest door een fout achterin de zege laten aan de Mooie Mannen (1-2). De supporters van PEC Zwolle wonnen weer eens een wedstrijd en haalde met 8-2 flink uit tegen Absens Carens 2. FC Blikkie blijft de koploper enigszins in het spoor door te winnen met 9-4 van TGL Football. Motivo was op de late avond in een ietwat ruw duel met 4-3 te sterk voor De Haan Caravans.

Titelkandidaten Marrakech en Exstudiantes Zwolle in de 1e klasse B mochten deze week de degens met elkaar kruisen. Beide teams ontlopen elkaar niet veel en de eerste wedstrijd eerder dit seizoen werd gewonnen door Marrakech. Deze week kwam Exstudiantes goed voor de dag en wist halverwege de eerste helft de leiding te nemen, maar moest uiteindelijk toch haar meerdere erkennen in koploper Marrakech (4-6). De Blije Kornuiten wisten een nipte 5-4 zege te boeken op de Hermanos. Ook nu wisten de Hermanos zich gesteund door hun fans die hun helden 50 minuten lang naar de overwinning probeerden te schreeuwen. Nico Brillen kwam tekort tegen De Blauwe Muggen en verloor met 3-12. Zwolle Zuid won met 7-1 van Atletico Zwolle en Anico speelde met 2-2 gelijk tegen ZWB.

In de 2e klasse B wist koploper All Stars wederom de wedstrijd om te zetten in winst. Tegen The Black Ties werd het boeiende duel met 5-3 gewonnen. All Stars staan op dit moment elf punten voor op de nummer 2 in de stand Macs Moves, die de achterstand verder zag oplopen door het 7-7 gelijke spel tegen Salverda Bouw 2. Campingteam 3 en FC Pitt speelden met 3-3 gelijk.

Ook Aqua Comfort Zwartewaterland behield de ongeslagen status na een grote 8-1 zege op Absens Carens 1. De lijstaanvoerder wordt op tien punten gevolgd door promovendus Keijl Flevo Holland die met 9-6 won van Grandesco. Nieuwkomer KGK Klusgeklaard blijft verrassend presteren. De nummer drie van de ranglijst wist Team Tika-Taka met 7-5 te verslaan. Topcareerz verloor met 2-7 van Pandje 2.0 en L&M Workwear en zvt Edon deelden met 5-5 de punten.

Verder stond in de hoofdklasse B de topper tussen New York Pizza en FC Hummel op het programma. FC Hummel was met 9-6 te sterk en blijft in het spoor van KPS Steigerbouw.

De volgende competitieronde wordt gespeeld op maandag 12 en woensdag 14 februari. Aanvang wedstrijden 18.30 uur. Verder staat woensdagavond 14 februari het duel uit de KNVB hoofdklasse tussen WRZV Zwolle en HHC Hardenberg op het programma. Deze wedstrijd begint om 20.30 uur. Vrijdagavond 17.45 uur staat voor de jeugd de zaalvoetbalacademie op het programma. Voor informatie over jeugdactiviteiten kunt u mailen naar Lambert Limdoean jeugd@wrzvzaalvoetbal.nl

 


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle