webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

WRZV organiseert IJsselcup 2016

De WRZV zaalvoetbalvereniging organiseert in de winterstop de 1e editie van de IJsselcup.

De IJsselcup is de start van hopelijk een nieuwe en lange WRZV traditie waar voetbalverenigingen rondom de IJssel en uit de regio, met elkaar de strijd voor de IJsselcup aangaan in de zaal tussen kerst en oud/nieuw.

"We denken gezien de opmars van het zaalvoetbal dat de regio klaar is voor een groot zaalvoetbaltoernooi, wat hopelijk kan uitgroeien tot een toernooi waaraan alle regionale verenigingen gaan deelnemen. Het Protos Weering toernooi is een mooi voorbeeld, hoe het ook in onze eigen regio zou kunnen gedurende de winterstop. Gezien het enthousiasme onder de voetballers en trainers over het grensoverschrijdende toernooi geloof ik erin dat dit de komende jaren mogelijk is", vertelt Freddy Eikelboom

Het toernooi staat geprogrammeerd op woensdag-, 28 en donderdagavond 29 december 2016 in de WRZV hallen te Zwolle. De wedstrijden starten op beide avonden om 18.00 uur.

Aan het zaalvoetbaltoernooi kunnen in deze 1e editie maximaal zestien verenigingen deelnemen. Het toernooi wordt een steevast onderdeel van het jaarlijkse Zwolse zaalvoetbal evenement, wat jaarlijks in samenwerking met Sportservice en de KNVB wordt georganiseerd, in combinatie met het Zwols Jeugdkampioenschap waar de jeugd in de leeftijd van 10 tot en met 18 jaar overdag aan deelnemen.

"We hopen zo de aansluiting te maken van de jongste pupillen naar de prestatieve senioren en hiermee een zo compleet mogelijk zaalvoetbalprogramma als vereniging te kunnen presenteren voor alle voetballers gedurende de winterstop. De intentie is het toernooi uit te laten groeien tot een groot regionaal toernooi die op meerdere locaties en dagen wordt georganiseerd , waaraan uiteindelijk alle verenigingen uit de gehele IJsseldelta kunnen gaan deelnemen", aldus Freddy Eikelboom

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de organisatie op telefoonnummer 06-19365390 of stuur een mail naar: secretaris@wrzvzaalvoetbal.nl .


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle