webdesign zwolle g12webdesign zwolle mascotte

 

 

webdesign zwolle g12

WRZV wint ook de derby van SVI 2

WRZV Zwolle wint ook in derby van SVI  

zaalvoetbal zwolle SVI WRZV 13 november 2017

Na een teleurstellend gelijkspel in de WRZV hallen een week eerder tegen FC 't Hoekje uit Oldenzaal wist de WRZV wel de derby te winnen tegen SVI. 

De WRZV trad als laatste aan deze avond tegen SVI (2) en kwam al snel op een 1-0 achterstand, maar het was Jabir Mazouz die de stand twee minuten later gelijk wist te trekken (1-1). Ruben Meijer wist heel bekeken de WRZV op een 1-2 voorsprong te zetten. Later was het Willem Bel die trefzeker was (1-3).  

Na de rust zette SVI aan, maar was het Niels Krijnen die voor de WRZV erger wist te voorkomen. Uiteindelijk zette Jeffrey Groeneveld de 1-4 op het scorebord. Bij een scrimmage voor het wrzv doel zag de scheidsrechter van dienst een handsbal en legde tot verbazing van velen de bal op de stip. Krijnen wist de bal net niet te pareren en SVI zat er weer enigszins in de wedstrijd (2-4). Jabir Mazouz wist na knappe pass van Eugene Webb de 2-5 te scoren. Nadat SVI alles op alles zette en zelfs wist niet veel later te scoren en was het woord weer aan de WRZV. Met doelpunten van Bel en Mo Pour Ali Asli (2) wist de WRZV de wedstrijd in het slot te gooien. WRZV won verdiend met 3-8 van SVI.

 WRZV Zwolle staat op de twee plaats in de hoofdklasse F en treft woensdag 22 november Jong Eagels / Markt uit Oldenzaal in de WRZV hallen. Aanvang wedstrijd 20.30 uur.


Contactgegevens

WRZV sporthallen
Grote Voort 4
8041AM  Zwolle

voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl

Tel: 038-4226129

Social media

webdesign zwolle twwebdesign zwolle fb

zaalvoetbal zwolle zaalvoetbal

Partners

 
zaalvoetbal zwolle WRZV De Boog logo met lijnen
 
webdesigner in Zwolle